Persoonlijk | Instagram Heaven

by - 15:47


Afgelopen week is de WONDR Experience in Amsterdam geopend. Ik werd doodgegooid met de reclame's op Instagram hiephoi voor het algoritme en de cookies. Via Frendz ontving ik een kaartje om afgelopen weekend deze experience mee te maken, en ik deel hier graag mijn mening over.


Algemene informatie

WONDR Experience bevindt zich in Amsterdam Noord/Zaanstad. Ze hebben prima parkeergelegenheid rondom het gebouw, er zit ook een supermarkt naast gevestigd waar je de auto makkelijk kan parkeren. 

Ze zijn 7 dagen per week geopend van 11.00 uur- 19.00 uur. Het is nodig om voorafgaand een kaartje te kopen via de website, je reserveert dan voor een tijdslot waarop er een aantal personen tegelijkertijd naar binnen gaan. De kosten voor een ticket zijn €24,50 per persoon.


The experience

Wij hadden zaterdagochtend het tijdslot van 11.00 uur geboekt. Het was nog niet geopend toen wij er waren dus het was even zoeken naar de ingang. Maar eigenlijk is een grote roze poort niet te missen.

Bij binnenkomst dien je grote tassen en rugzakken in een kluisje te stoppen, deze zijn gratis te gebruiken. Daarna word je ticket gescand en dien je via een tablet jezelf 'aan te melden'. Direct na het aanmelden ontvang je een mail met daarin een QR code.

Ik had veel verwachtingen van de Experience, puur door de foto's en reclame die ik voorbij heb zien komen. Bij binnenkomst loop je door een enorme licht tunnel heen en dan kom je in de eerste ruimte. Elke ruimte is aangekleed in een thema, zo kun je zwemmen in een bak vol snoep spekjes, je kan karaoke zingen in een disco kamer en kun je schommelen in een tropische ruimte, naast dat zijn er echt nog veel meer ruimtes.Het is niet heel mooi maar het is echt een Instagram Heaven! Je kan er echt mega leuke foto's maken met allerlei voorwerpen. Maar met de QR code die je ontvangt kun je ook foto's laten maken, je scant de QR code, drukt op de knop en dan begint de camera met aftellen! De foto's worden naderhand per mail naar je toegestuurd.

Ik vond het echt een enorm leuke ervaring en ben nu weer 20 instagram foto's rijker. 

You May Also Like

0 reacties