Mijn week | Avondje naar de bios, feestje en bevrijdingsdag

by - 11:42


Wat een week weer, ik ben echt gesloopt van afgelopen week. Maar dat alleen door de leuke dingen die ik heb gedaan en dat ik weinig geslapen heb. Van avondjes naar de bios tot aan dansen op feestjes, echt een heerlijk feestje.Mijn week

Maandag had ik een lekker werkdagje, ik kon om 5 uur naar huis omdat het rustig was. Heel de avond heb ik in 'spanning' gezeten omdat mijn nieuwe telefoon bezorgd werd. Ik heb mijn kamer opgeruimd en vooruit gewerkt met mijn blogje. Rond 9 uur werd mijn nieuwe telefoon EIN DE LIJK bezorgd! Meteen aangesloten aan itunes en ingesteld voor gebruik, ik ben zo blij met met mijn nieuwe Iphone XR. Dinsdag begon ik later en kon ik lekker uitslapen, na een lekker werkdagje heb ik thuis niks gedaan, ik heb wat pakketjes uitgepakt en ben daarna lekker in bad gegaan met een serie.

Woensdag had ik na het werk afgesproken met Quinty om naar de film te gaan, we zijn eerst bij de McDonalds wat gaan eten as usual en daarna naar de film After geweest. Dit is een wat 'jeugdigere' versie van 50 shades, het is een leuke film maar het eind.. ik schrijf hier binnenkort weer over! Donderdag ben ik na het werk met Quinty en Lars gaan sporten, eerst hebben we gegeten en temptation island gekeken.

Vrijdag avond na het werk ben ik samen met Quinty naar de tattoo shop geweest, ze wilde een nieuwe tattoo laten zetten en het was open avond bij de tattoo shop waar wij allebei onze eerste tatoeage hebben laten zetten. Tussendoor in de tijd dat ze moest wachten zijn we gaan eten en om half 8 was ze aan de beurt. Zaterdag heb ik weer moeten werken, vorig jaar ben ik begonnen met het ontwikkelen van een nieuw spel. Op zaterdag ging ik deze afmaken! Om 3 uur zat mijn werkdag er op en had ik weekend! Ik heb mijn oude telefoon laten maken zodat ik hem aan mijn moeder kon geven. In de avond heb ik lekker geborreld met Lars en zijn we daarna naar een feestje geweest.

Zondag heb ik heel de dag op de bank een serie liggen kijken, ik was zo enorm moe! Ik heb zelfs nog liggen slapen. Eind van de middag ben ik met Lars en Renee naar bevrijdingsfestival geweest in Den Bosch, dit viel alleen erg tegen ook vanwege het weer. We zijn dus naar de stad gegaan en op het terras gaan zitten, eind van de dag nog lekker een pizaatje gegeten en toen naar huis gegaan.

Foto's

Blogposts

Ik ben al een aantal maanden lid van de StyleTone box, ik ben er erg tevreden over en wil daarom de inhoud van de box maandelijks met jullie delen. Vandaag deel ik de StyleTone box van april 2019 met jullie.

Elke maand deel ik de films die ik de afgelopen maand gezien heb met jullie. Ik schrijf er over wat ik er van vond en of hij het kijken waard is. De meeste films kijk ik via Netflix, Videoland of Popcorntime. Maar met mijn Vue moviepass ga ik ook vaak naar de bioscoop.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties