Film | De films die ik afgelopen maand keek - april 2019

by - 07:00


Elke maand deel ik de films die ik de afgelopen maand gezien heb met jullie. Ik schrijf er over wat ik er van vond en of hij het kijken waard is. De meeste films kijk ik via Netflix, Videoland of Popcorntime. Maar met mijn Vue moviepass ga ik ook vaak naar de bioscoop.1. The unicorn store

"'Unicorn Store' volgt een jonge vrouw, Kit genaamd, die terug bij haar ouders gaat wonen. Vervolgens ontvangt ze een mysterieuze uitnodiging van een winkel die haar denkwijze wil testen. Uiteindelijk leert Kit hierdoor wat er verstaan wordt onder volwassen worden." - Moviemeter

Toen ik deze film op Netflix tegen kwam dacht ik; yaaas eenhoorns. Toen ik hem eenmaal aan het kijken was vond ik het begin best duf en saai, ik heb overwogen hem een aantal keer uit te zetten. Maar toch was er iets waardoor ik hem verder wilde kijken, iets spannends denk ik. Het is uiteindelijk best een leuke film!


2. Pet Sematary

"Louis Creed trekt met zijn vrouw Rachel en hun twee kinderen Gage en Ellie naar een landelijk huis. Daar worden ze vriendelijk verwelkomd en op de hoogte gebracht van het lokale griezelige 'Pet Sematary'. Nadat hun kat overreden wordt, besluit Louis deze te begraven op de mysterieuze begraafplaats voor huisdieren. Deze begraafplaats is echter niet wat het lijkt..." - Moviemeter

De enige die mij mee krijgt naar horror films is Quinty, tenzij ik ze graag wil zien maar dat komt bijna nooit voor. Pet Sematary is een horror film die ik dus wel overwogen heb om te kijken, hier heb ik wel en geen spijt van. Waarom niet? Het is gewoon een enorm goede horror film vol met creativiteit, eens wat anders dan anders. En waarom wel? Hij was verdomme eng, ik heb er een aantal nachten niet van geslapen en heb denk ik letterlijk 20 minuten van de film gezien, de rest zat ik verscholen achter mijn sjaal.


3. The perfect date

"In een poging zijn studie te kunnen betalen lanceert Brooks Rattigan een datingapp waarmee hij het stand-in vriendje kan uithangen in eender welke situatie ook. Hierdoor doet hij zich elke avond als een ander persoon voor en ontdekt hij dat de echte Brooks helemaal anders is dan hij aanvankelijk dacht. Daar komt ook nog eens bij dat hij valt voor het meisje van zijn dromen." - Moviemeter

Noah Centineo, omg. Dit is zo'n knappe man, wauw., reden 1 waarom ik de film ging kijken dus. Reden 2 is gewoon omdat de trailer mij heel leuk leek en Netflix mijn facebook vol spamde met de komst van deze film. Ik vind het weer zo'n lekkere weg kijk film, en daarbij is hij gewoon super leuk!


4. Someone great

"Jenny droomt van een carrière als muziekjournaliste. Deze droom wordt steeds meer werkelijkheid wanneer ze te horen krijgt de baan gekregen te hebben bij een prestigieus magazine. Hiervoor zal ze naar San Francisco verhuizen. Haar vriend heeft evenwel geen zin in een langeafstandsrelatie en zet er een punt achter. Jenny vindt troost bij haar twee beste vriendinnen Erin en Blair met wie ze voor een laatste keer afspreekt in New York." - Moviemeter

Weer zo'n heerlijke Netflix weg kijk film. De film gaat over een vrouw die net uit haar relatie komt en het probeert te verwerken, omdat deze situatie voor veel vrouwen heel herkenbaar is spreekt de film je enorm aan, mij in ieder geval wel! Hij is mooi, grappig en heel leuk.


5. Baantjer: Het begin

"In de roerige jaren 80 wordt rechercheur De Cock (Waldemar Torenstra) gestationeerd in het rauwe politiestation op de Warmoesstraat in Amsterdam. Samen met zijn nieuwe partner Montijn (Tygo Gernandt) stuit de Cock op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen." - Moviemeter

Vroeger keek ik de Baantjer series met mijn ouders, Lars mijn beste vriend deed precies hetzelfde en dus besloten wij om samen naar deze film te gaan. Even omschakelen naar de 'vroegere jaren', het is natuurlijk het begin van heel Baantjer. Maar wat een goede film is dit zeg! Ik heb echt genoten en vond het zo leuk om dit weer te zien.Wat was jouw favoriete film afgelopen week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties