Beauty | Styletone box april 2019

by - 07:00


Ik ben al een aantal maanden lid van de StyleTone box, ik ben er erg tevreden over en wil daarom de inhoud van de box maandelijks met jullie delen. Vandaag deel ik de StyleTone box van april 2019 met jullie.


De StyleTone box is een box gevuld met 100% dierproefvrije make-up en verzorgingsproducten van bekende en misschien voor jou ook wel onbekende merken. Elke tweede donderdag van de maand word er een box naar je verzonden die je binnen een aantal dagen op de mat kan verwachten.

De box bestaat uit 5 full size producten die gratis thuisbezorgd worden door PostNL. Er zit een klein magazine bij over de producten die je ontvangt. Daarbij is de gemiddelde waarde van de box €80,- en betaal je maandelijks €15,95 afhankelijk van je abonnement. 

1. Manna Kadar - Lip locked priming wand Joie

"De Lip Wand is direct een lip primer, hierdoor heb je langer plezier van de kleur op je lippen. Ook heeft de Lip Wand een glanzende finish, is het gemakkelijk aan te brengen en houdt je lippen."

Tijdens mijn reisje naar Amerika heb ik een soort gelijk 'lip potlood' gekocht van Nars. Dit is momenteel mijn favoriet, dus toen ik deze zag was ik meteen enthousiast. Hij is inmiddels al weer plat want ik heb hem al zo vaak gebruikt! Het is een mooi nude kleurtje dat naar mijn mening iedereen wel zou staan. Het is een fijn potlood en hij smeert fijn out over de lippen, plus je kan hem omhoog draaien zoals een lipstick. Je hoeft hem dus niet te slijpen.

2. Creative Cosmetics - Oogschaduw primer

"Dit product uit de box is daarom een heel handig item die je in je makeup voorraad moet hebben. De long lasting oogschaduw primer van Creative Cosmetics zorgt ervoor dat jouw make up de gehele dag blijft zitten, daar waar het ook hoort te zitten.  Door de unieke keuze van grondstoffen is dit fantastische product ook nog eens goed voor de doorbloeding van het gebied rond en op je ogen. Draag je geen oogschaduw maar wel eyeliner? Ook dan is primer de oplossing tegen het ‘stempelen’ van het lijntje tegen je wenkbrauw bot."  

Ik ben persoonlijk geen fan van oogschaduw primers, het zijn producten die veel beloven en wijnig doen. Ook had ik dus weinig vertrouwen in deze primer. Zelf draag ik alleen oogschaduw naar feestjes of als ik echt zin heb om mijn makeup te doen, dit was de afgelopen weken met mijn ontstoken ogen niet helemaal het geval. Ik heb wel eenmaal eyeliner gedragen en toen de primer als basis gebruikt, ik zag persoonlijk niet veel verschil. Misschien dat ik er toch maar een oog look mee moet creëren.

3. Beebee - Corrector stick

"De beebee correctie duostick is hét product om roodheid, wallen en imperfecties op de huid te camoufleren.  Het is een gemakkelijk 2 in 1 product en dus handig mee te nemen. Zo heb je alles bij de hand voor een perfect egale look. De doorzichtige tube heeft aan beide uiteinden een kwastje, om de producten gelijkmatig en precies aan te brengen.  De bruinige kleur concealer neutraliseert blauw en paars en is dus perfect voor het wegwerken van donkere kringen.  De groene kleur heft rood op en gebruik je voor het wegwerken van rode plekjes."

Ik werd meteen heel enthousiast van dit product. Ik ben zelf een jaar lang abonnee op de producten van Beebee, ik kreeg toen maandelijks een product opgestuurd. Ik was er meestal wel tevreden over alleen het werd uiteindelijk te duur. Anyway, deze corrector stick is geweldig! Ik vind het zelf altijd heel zonde op een heel concealer palette te kopen terwijl ik alleen de groende en bruine kleur gebruik. Hij blijft heel de dag zitten en is fijn in gebruik.4. Emité - Oogschaduw kwast

"Met deze professionele kwast met ultra zacht haar creëer je diepte en mooie effecten op je oogleden. De ware visagist in iedere vrouw komt met deze kwast naar boven. De kwast is een zachte, fluffy kwast waarme je de oogschaduw gemakkelijk kunt blenden. De kwast heeft lange, luchtige haren en de haren staan een beetje uit elkaar. Hierdoor komt er niet teveel oogschaduw op de kwast en kun je licht beginnen en eventueel een extra laag aanbrengen." 

Zoals ik al aangaf bij de oogschaduw primer heb ik nog geen oog looks gebruikt en deze kwast dus ook niet gebruik waarvoor hij dient. Maar ik heb hem wel een andere functie gegeven! Voor festivals vind ik het heel leuk om met glitters te werken, op het gezicht of in het haar. Het is toch fijner om dan een kwast te gebruiken dan je hand, anders blijf je onder zitten. 

Deze kwast kwam dus als geroepen! Hij werkt heel fijn en neemt niet te veel product op zich waardoor je niet onder de losse glitters komt te zitten. Daarbij is het een lange kwast waardoor je hem ook heel fijn vast kan houden.
5. Double Dare Spa - Honing masker 2 in 1

"Ga een stap verder in jouw beauty routine met het Honing masker van Double Dare Spa. Stap 1: Dit masker reinigt de huid diep, pakt onzuiverheden aan, verheldert en hydrateerd de huid voor een stralende teint. Zwarte Afrikaanse zeep en zongedroogde cacoa werken samen om de huid te verbeteren. Perfect voor droge, gevoelige en door de zon beschadigde huid. Laat het 1 tot 3 minuten inwerken zodat het masker luchtbellen op de huid kan vormen. Stap 2: Een beschermend masker wat de huid sterker maakt, ook hydrateerd en rimpels en lijntjes minder zichtbaar maakt. Het helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden voor een mooie gloed. Ook helpt het masker stress van de huid tegen te gaan."

Ik werd heel enthousiast toen ik dit masker als eerst uit de verpakking haalde. Hij ziet er ten eerste heel mooi uit en nadat ik de verpakking gelezen had lijkt het mij ook een heel verzorgend masker. Ik heb hem nog niet gebruikt maar ben zeker van plan om hier snel mijn gezicht mee te gaan verzorgen!

Wat vind jij van de April box?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

0 reacties