Week view | Uiteten met collega's, oogontsteking en Smerrig

by - 12:00


Wat heb ik er weer een enorm drukke week op zitten! Ik ben bijna elke avond weg geweest en heb daarnaast ook nog iets opgelopen wat het allemaal niet beter maakte. Vandaag lees je meer over mijn afgelopen week.


Mijn week

Maandag was een rustige dag, ik begon wat later op het werk dan normaal. Ik had een prima werkdag en na het werk heb thuis lekker gegeten en heb ik een avondje aan mijn blog gewerkt, zo fijn om daar een avond in de week vrij voor te nemen. Dinsdag heb ik ook weer een prima werkdag gehad, na het werk ben ik met een aantal collega's gaan borrelen en uiteindelijk zijn we met zijn allen gaan eten die avond. We zaten bij 't Groote Genoegen in Den Bosch, hier werken wij mee samen en we waren uitgenodigd daar te komen eten.

Woensdag heb ik ook gewoon weer lekker gewerkt saai he elke dag werken haha. S' avonds had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor nieuwe wimpers. Daarna ben ik gewoon lekker naar huis gegaan en heb ik op bed series liggen kijken. 

Donderdag ochtend werd ik wakker met een enorm dik ook, zo dik dat ik hem niet open kreeg. Ik schrok hiervan en was meteen bang dat het door mijn wimpers kwam, maarja dan zouden het twee ogen moeten zijn. Het blijkt nu dat ik een verkoudheidsvirus opgelopen heb aan mijn oog en door het frummelen aan mijn ogen tijdens het zetten van de wimpers is dit dus dik geworden.werd ik na het werk opgehaald door Quinty, we gingen namelijk samen met Lars sporten! Inmiddels is ons groepje uitgebreid naar 3 en koken we voor dat we gaan samen en daarna sporten we intensief met zijn 3. Hartstikke leuk maar het was wel heel vermoeiend. Na het sporten zijn we alle 3 ook nog onder de zonnebank geweest.

Vrijdag heb ik na het werk een borrel gedaan met een aantal collega's en werd daarna door Lars opgehaald. We hebben gezellig gekookt en een filmpje gekeken. Lekker lui en rustig avondje dus! Zaterdag ochtend stond ik al vroeg op want ik had een bezichtiging in een hele mooie loft in het centrum van Den Bosch. Hier hoor ik aankomende week meer over maar ik ben wel verliefd! Vrijdag middag zaten we met de familie bij mijn zusje thuis want ze vierde haar verjaardag, het was enorm gezellig. S' avonds gaf ze een feestje en zijn we met haar vrienden naar weer een Smerrig feestje geweest. Zo leuk en gezellig.

Zondag was ik lui en heb ik vrij weinig gedaan, veel geslapen en series gekeken.

Foto's


Ik ben verliefd op deze nieuwe broek!

Het onstoken oog op dag 1, ik kreeg hem toen net open.


My fave outfit atm <3

Heel veel sproetjes door de zonnebank!

Ik schreef een blogpost voor mijn werk, deze kan je lezen op www.doenederland.nl/blog/Blogposts

Laatst schreef ik nog dat ik gezond wilde gaan doen en minder vet probeer te eten. En nu zie je de titel 'broodje ongezond' voorbij schieten. Dit lekkere lunch broodje wilde ik al een hele tijd delen op mijn blog. Als je het doet doe het dan goed, lekker ongezond!

Zoals je ziet is de titel aangepast, zonder een cijfer. Deze maand keek ik namelijk wat minder films. Maar deze meid heeft een Vue cinema pas dus er zullen periodes zijn dat je meer dan 5 films voorbij ziet komen, en periodes zoals nu.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties