Week view | Lunchen, Dumbo en naar Jump Square

by - 07:00


Het is weer dinsdag en dat betekend dat er een nieuwe week view online komt, yaaas! Afgelopen week heb ik heel veel leuke dingen gedaan, van lekkere lunches tot leuk sporten en van borrels tot etentjes. Ik had mijn week weer lekker vol gepland!


Mijn week

Maandag begon ik wat later op het werk, ik kon lekker uitslapen. Mijn maandag ging redelijk snel voorbij. Ik kreeg deze dag mijn salaris gestort, dus mijn avond was ook al weer gevuld met het bestellen van kleding. Heerlijk om dat te doen, ik word er zo gelukkig van. Dinsdag was geen spannendere dag dan maandag. Na mijn werkdag heb ik lekker op bed mijn blogjes voor aankomende week zitten typen en lekker series liggen kijken. Ik ben ook niet erg laat gaan slapen.

Woensdag had ik mijn vrije dag, heerlijk! Ik sliep uit en had in de middag met Quinty afgesproken. We zijn gezellig samen gaan lunchen bij Carras Bites, ik heb daar een lekker broodje Vitello Tonato op. Daarna zijn we naar de film Dumbo geweest, ik had de reclame's al een aantal keer voorbij zien komen en woensdag was de eerste draaidag. We zijn naar de middag film geweest wat lekker rustig was. Na de film ben ik naar Lars gegaan, we zouden weer samen koken en naar de sportschool gaan. We hebben een lekkere pasta pesto met kip gemaakt. Na het sporten hebben we nog naar Ex on the Beach UK gekeken en daarna ben ik naar huis gegaan.

Donderdag was weer een prima dagje waarop ik ben gaan werken en s' avonds lekker series heb gekeken. Vrijdag heb ik weer een prima werkdagje gehad, vanuit Social Deal hebben wij waardebonnen gehad. Deze hebben wij vrijdag ingeruild voor een heerlijke lunch bij Bar Le Duc. Na het werk naar een vriend gegaan en hebben we heel de avond series zitten kijken, heerlijke rustige vrijdag avond.

Zaterdag mocht ik ook werken alleen was het enorm rustig in de middag, ik heb natuurlijk wel wat dingen voor mezelf kunnen doen. Maar het is toch fijner als het wat drukker is. S' avonds ben ik naar Lars gegaan, we hebben samen gekookt en zijn toen gaan sporten bij Jump Square. Wat was dit vermoeiend zeg, maar wel heel erg leuk. Toen we terug kwamen zijn we lekker gaan borrelen!

Zondag ochtend heb ik lekker rustig aan gedaan en voor de tv gehangen. In de middag heb ik een lekker broodje op als lunch deze komt binnenkort ook op mijn blog. Na de lunch ben ik thuis nog op bed gaan liggen en heb ik een powenappie gedaan, ik was gewoon moe door dat uurtje minder slapen. Ik had s' avonds afgesproken met vriendinnetjes Anke en Renee, we hebben lekker op het terras gezeten en zijn daarna uiteten geweest bij Picasso. We hebben echt heerlijk gegeten!

Foto'sBlogposts

Ik ben al een aantal maanden lid van de StyleTone box, ik ben er erg tevreden over en wil daarom de inhoud van de box maandelijks met jullie delen. Vandaag deel ik de StyleTone box van maart 2019 met jullie.

Inmiddels is het alweer officieel lente en worden de dagen langer, het weer beter en heb ik meer zin om leuke dingen te ondernemen. Ik heb ondanks dat ik een hekel heb aan het weer, een leuke winter gehad. En vandaag ga ik weer mijn favorieten van het afgelopen seizoen delen!

Naast dat ik veel geld uit geeft aan make-up en kleding spaar ik ook graag. Als je mijn bankier app opent zie je meerdere spaardoelen staan waar ik voor spaar. Nieuwe make-up kwasten waren inmiddels wel weer nodig, dit was alleen geen spaar doel maar een spontaan idee.

Hoe was jouw weekje?

You May Also Like

0 reacties