Week view | Geen blogposts, Paasbrunch en moeder dochter dag

by - 09:56


Halverwege de week gooi ik mijn blogpost met mijn week overzicht online, waarom? Ik ben echt ontzettend moe en de tijd die ik na het werk hem, slaap ik en doe ik lekker niks. Ik ga dit weekend als ik bijgekomen ben van Koningsnacht lekker aan de slag met de blogs voor aankomende week!Mijn week

Maandag moest ik werken, ik kon uitslapen maar was nog erg moe. Ik was het weekend naar Rebirth festival geweest en dat hakte er nogal in. Na het werk ben ik daarom ook lekker op tijd naar bed gegaan! Dinsdag wederom werken, het is momenteel zo rustig bij ons dat de verveling soms toe slaat. Ik mocht ook eerder naar huis gelukkig. Na het avond eten vierde mijn beste vriendinnetje Renee haar verjaardag! Gezellig met wat andere vriendinnen hebben we bij haar thuis geborreld. 

Woensdag was ik lekker vrij, ik sliep uit en ontbeet rond 11 uur op bed met een serie die ik aan het volgen ben 'The Act', dit is echt een aanrader btw. Om 12 uur ging ik samen met mijn moeder op pad, we zijn wat woonwinkels af gegaan en hebben samen lekker geluncht bij de Tosti Club. In de avond heb ik vrij weinig gedaan, ik heb gekookt voor iedereen en ben toen teruggetrokken naar mijn kamer met een serie.

Donderdag zou ik na het werk gaan sporten met Lars en Quinty. We hebben eerst lekker gegeten met zijn allen, zoals gewoonlijk koken wij eerst samen en gaan dan sporten. Maar de after diner dip kickt dan wel hard in, zeker als je dan nog naar de sportschool moet. Vanaf vandaag gaan we dat eens anders aanpakken!

Vrijdag ben ik na het werk lekker gaan borrelen in het zonnetje, heerlijk weer dit om op het terras te zitten! Zaterdag moest ik ook werken, en mijn god wat was het rustig. Ik heb mij enorm verveeld. Na het werk ben ik naar Lars gegaan en hebben we lekker een pizza gegeten van de Happy Italy. Daarbij hebben we wijntjes gedronken en de serie 'scandel' gekeken die wij samen volgen. 

Zondag heb ik lekker uit kunnen slapen, rond 11 uur kwam de familie voor de paasbrunch. We hebben lekker buiten in het zonnetje gezeten en echt heel lekker gegeten. Om 3 uur is iedereen naar huis gegaan, en ik ben toen op bed gaan liggen. Die wijntjes in de zon maakte me moe dus ik heb lekker geslapen 2 uurtjes. In de avond heb ik nog met mijn ouder lekker in de tuin genoten van de laatste uurtjes zon. Eind van de dag heb ik nog een film gekeken en ben ik niet te laat naar bed gegaan.

Foto's
Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties