Week view | Dagje strand en koningsnacht en dag

by - 07:00


Goedemorgen vroege vogels! Er is weer een nieuwe week aangebroken en dus weer tijd voor een nieuwe week view. Ik heb echt een heerlijke en gezellige week achter de rug en zal er vol enthousiasme over schrijven vandaag.

Mijn week

Maandag was het nog tweede paasdag, dit is een dag waarop wij thuis niet echt iets doen. Ik ging maandag vroeg op pad samen met Lars. We begonnen met foto's maken op verschillende plekken in de buurt en zijn toen richting de bloemenvelden gereden in Lisse en Noordwijk. We hebben lekker doorgereden en het was gelukkig redelijk rustig. Na het maken van de foto's zijn we lekker op het strand gaan liggen, echt een heerlijke middag dus! Eind van de dag zijn we naar huis gereden en zijn we naar de film Baantjer geweest, Dit was echt een goede film!

Dinsdag moest ik weer werken, ik was laat thuis maandag dus ik was echt heel moe. Ik heb veel kopjes koffie op om wakker te blijven. Na het werken ben ik naar de schoonheidsspecialiste geweest om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik lag daarna lekker vroeg op bed. Woensdag was precies een zelfde dag, alleen dook ik na het werk meteen mijn bed in!

Donderdag was het weer sport dag! Na het werk ben ik lekker gaan sporten en nog even onder de zonnebank geweest samen met Quinty en Lars, we hebben daarna nog een lekkere spaghetti carbonara gemaakt en ofcourse Temptation Island gekeken. Vrijdag was een chaotische maar saaie dag, in de stad waren ze aan het opbouwen voor Koningsdag maar wij hadden het enorm rustig. Omdat de muziek op straat mega luid was waren de telefoontjes die we kregen niet verstaanbaar. Na het werk heb ik met Lars pizza gegeten en zijn we met Renee naar Smerrig Konginsnacht geweest en daarna doorgegaan in de stad.

Zaterdag hebben we lekker uitgeslapen met z'n drieën en hebben we uitgebreid ontbeten. Nadat we ons klaar gemaakt hadden zijn we pizza gaan halen bij de Happy Italy en hebben even een bodem gelegd voor Oranjekade festival. Het was een gezellige middag op het festival en hebben het echt heel leuk gehad. Zondag hebben we wederom uitgebreid ontbeten en lekker lui gedaan. In de middag ben ik naar de verjaardag van mijn oma geweest, waar we vervolgens ook met de familie Chinees zijn blijven eten. In de avond lag ik lekker vroeg op bed.

Foto's
Blogposts  

Éen keer in de week kook ik samen met een vriend of vriendin of gewoon lekker thuis samen met mijn moeder. Nieuwe recepten uitproberen of nieuwe technieken leren, ik vind het zo leuk! En natuurlijk deel ik met alle liefde de recepten met jullie

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties