Mijn week | Wimper extensions er af, Pet Sematery en een weekend vol feestjes

by - 11:05


Het was mij weer een weekje hoor, veel ellende gecombineerd met een hoop leuke dingen. Ik had letterlijk wederom heel mijn week volgepland, as usual. Dus zit ik deze maandag weer met een brak hoofd deze blog post te typen. Lees mee over mijn afgelopen week!

Mijn week

Maandag begon nogal verschrikkelijk en frustrerend. Ik was vergeten dat ik om half 9 moest werken. Dus toen mijn wekker ging heb ik er in een halfuur voor gezorgd dat ik gedoucht, aangekleed en in de make-up zat. Eenmaal bij de bushalte aangekomen, nog op tijd, reed mijn bus voor mijn neus weg. Alsnog was ik dus later op het werk. In de avond had ik afgesproken met Quinty, we zouden weer gezellig naar de film gaan. We hebben eerst gegeten bij de Mcdonalds en zijn daarna naar film Pet Sematery gegaan, ik heb letterlijk 20 minuten van een 2 uur durende film gezien. Ik vond hem zo eng!

Dinsdag heb ik overdag lekker gewerkt. In de avond ben ik gezellig gaan sporten met Lars. Ofja, na het eten hadden we een mega after dinner dip. We waren 10 minuten in de sportschool en zijn toen terug naar huis gegaan om op de bank series te gaan kijken. Woensdag ochtend had ik een afspraak bij de huisarts omdat mijn oog nog steeds ontstoken is. Ik heb een nieuwe zalf voorgeschreven gekregen, en ze raadde mij aan om mijn wimper extensions eraf te laten halen omdat deze het herstel van mijn wimpers tegen hielden. Na mijn werkdag heb ik ze er dus af laten halen.

Donderdag ben ik na het werk gaan sporten met Lars en Quinty, ofja deze keer kwamen we de bank niet eens af. We hadden wel het idee om te gaan sporten maar zijn uiteindelijk niet gegaan. We hebben de film matchmakers afgekeken en zijn toen lekker naar huis gegaan. Vrijdag heb ik na het werk lekker geborreld en ben ik redelijk op tijd naar mijn bed gegaan.

Zaterdag avond had ik een gemaskerd feestje van een collega. Iedereen was leuk gekleed en had natuurlijk een masker op. Ik heb gezellig bijgekletst met mijn collega's en we hebben ook wat leuke spelletjes gedaan. Zondag werd ik enorm brak wakker, ik lag ook pas om 3 uur in bed. Maar ik moest mij wel optijd klaarmaken want ik ging naar Rebirth festival. Het was een super leuk festival en ik ga hier misschien nog een blogpost over schrijven.

Foto'sBlogposts

We gaan alweer het vierde jaar in van Lifestyle Lieke. Al zolang ik dit blog heb deel ik alles wat ik in mijn travel journal plak begin april. Het is weer zover, editie nummer vier waarin ik alles deel wat ik het afgelopen jaar gedaan heb. Dagjes weg, vakanties, festivals en meer!

In juli ga ik samen met een vriendinnetje, Quinty, een lang weekend naar Parijs. We gaan twee dagen daarvan het centrum van Parijs in en één dag naar Disney! Natuurlijk valt er in Parijs een hoop te bezichtigen en dus heb ik een lijstje gemaakt van dingen die ik niet wil missen dit reisje.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties