Film | Films die ik afgelopen maand gezien heb

by - 07:00


Zoals je ziet is de titel aangepast, zonder een cijfer. Deze maand keek ik namelijk wat minder films. Maar deze meid heeft een Vue cinema pas dus er zullen periodes zijn dat je meer dan 5 films voorbij ziet komen, en periodes zoals nu.1. Escape room

"Zes personen, (onbekende van elkaar) worden uitgenodigd voor een escaperoom waarbij een geldbedrag van tienduizend dollar te winnen valt. Terwijl de genodigden in een wachtruimte zijn om zich aan te melden, nemen ze al deel aan de escape room. Niet wetend waarmee ze daadwerkelijk aan begonnen zijn, moeten ze raadsels oplossingen waarbij hun leven op het spel staat."

Al zijn escape rooms inmiddels al een aantal jaar oud, nog steeds zijn ze erg populair. Tot ik begon met werken bij Doe Nederland had ik nooit een escape room gespeeld of überhaupt interesse in getoont. Inmiddels vind ik het een mysterie om ze op te lossen, maar het leukste blijft het begeleiden van de rooms. Hoe mensen soms kunnen zijn en achter alles iets proberen te zoeken.

Anyway de film Escape room leek mij erg leuk omdat ik dus escape rooms begeleid. Leuk was die zeker maar ook enorm spannend en af en toe een beetje eng. Ik zat soms op het puntje van mijn stoel te kijken en kneep de hand van mijn beste vriend nogal blauw. Maar het was het waard. De film is top!


2. What men want

"Ali Davis is een succesvolle sportmakelaar die voortdurend wordt uitgetekend door haar mannelijke collega's. Wanneer Ali wordt opgegeven voor een welverdiende samenwerking bij haar bedrijf, vraagt ​​ze zich af wat ze nog meer moet doen om in een mannenwereld te slagen, totdat ze het vermogen krijgt om de gedachten van mannen te horen van een ontmoeting met een paranormaal begaafde zuster. Met haar hernieuwde kracht lijkt Ali haar collega's te slim af te zijn terwijl ze racet om de volgende basketbalsuperstar (Jamal Barry) te tekenen"

Dit is gewoon echt een heerlijke vrouwen film! Samen met een vriendin, Renee, heb ik hier een girls night van gemaakt. Het was zo gezellig en als afsluiting gingen we naar deze film. We hebben vooral veel gelachen maar ook heerlijk weg kunnen kijken. Deze film is zeker een aanrader!


3. Dumbo

"Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandevere en de trapezewerkster Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken."

De trailer van Dumbo had ik al een aantal keer voorbij zien komen in de bioscoop, toen moest ik mij met moeite al inhouden. Ik had de gehele film wel kunnen janken omdat ik sommige stukjes zo zielig vond, en omdat Dumbo zo enorm schattig is. Het is een mooie film en als echte Disney liefhebber moet je hem gezien hebben.

Ik ben samen met Quinty naar deze film geweest, we gingen op een woensdag middag en de zaal zat vol kinderen ofcourse. Disney blijft voor jong en oud, de tekenfilms zijn voor jonge kinderen en doen mij ook vooral aan mijn jeugd denken. Maar de verfilming van de tekenfilms is zeker weer opnieuw de beleving voor jong en oud.Heb jij al een van deze films gezien?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties