Boeken | Mijn travel journal update #4

by - 07:00


We gaan alweer het vierde jaar in van Lifestyle Lieke. Al zolang ik dit blog heb deel ik alles wat ik in mijn travel journal plak begin april. Het is weer zover, editie nummer vier waarin ik alles deel wat ik het afgelopen jaar gedaan heb. Dagjes weg, vakanties, festivals en meer!Bioscoop kaartjes

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik een VUE cinema pass heb en veel naar de bioscoop ga. Ik bestel dus kaartjes online en anders gebruik ik mijn VUE pas als toegang. Veel bioscoop kaartjes heb ik het afgelopen jaar niet gespaard. Je kan mijn kaartje van Fifty Shades en I Still See You vinden op de pagina van de bioscoop kaartjes.


Festival muntjes

Ik ga al jaren naar festivals en spaar sinds mijn eerste festival ook altijd de muntjes. Ik vind dit een leuk aandenken aan een geweldige dag of weekend. Ik begon mijn 2018 met Plus One new years eve, vierde mijn Koningsnacht op Smerrig en mijn Koningsdag op Kingsland, en bezocht dit jaar ook weer mijn favoriete festival, Intents! Samen met collega's zijn we een dagje naar Solar geweest, ben ik ook nog met vrienden naar het Smerrig zomerweekend geweest. Dronk ik met een vriendin veel bier op het Bossche Oktoberfest en stond ik met vriendinnen te griezelen op Smerrig Halloween festival. En ik sloot het jaar af met Hello nye 2019.


Dagjes weg

Dagjes weg heb ik er genoeg gehad, helaas bewaar ik niet alles. Mijn dagje naar de Efteling met een aantal bloggers zit er niet in en mijn dagje naar de Kerstmarkt in Düsseldorf ook niet, hier kun je wel over dat dagje weg lezen. Wel bewaarde ik het bandje van het Amsterdamse Winterparadijs, zo mooi en leuk was dat!


Venetië

In November ging ik samen met twee vriendinnen een lang weekend naar Venetië. Je leest hier alles over deze reis.


New York & Boston

Begin dit jaar in januari ben ik samen met Renee ons vriendinnetje Iris op gaan zoeken in Amerika. We spendeerde het weekend in New York en zijn daarna doorgereisd naar Boston. Lees hier over New York en hier over Boston.En hoe ziet mijn komende jaar eruit? Naar de bioscoop gaan zal zeker niet stoppen, nu ik mijn vue pas heb al helemaal niet. Dagjes weg staan er al een aantal gepland maar ik weet zeker dat er nog genoeg spontane bij gaan komen. 

Inmiddels heb ik al voor een aantal festivals kaartjes; Intents, Rebirth, Smerrig Koningsdag, Oranjekade, Smerrig Zomerweekend, Fairytale festival, Duikboot, Daisy en Paradijs van het Zuiden. Naast al die festivals zijn er veel vakantie plannen en staat er een stedentripje naar Parijs op de planning.Waar reis jij dit jaar heen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties