Week view | Sportief en gezond bezig zijn, Puur Hollands en weer nieuwe wimpers

by - 07:00


Goedemorgen vroege vogel, vandaag lees jij weer een nieuwe blog post over mijn afgelopen week. Eerlijk is eerlijk, mijn weekend had wat langer mogen duren! Deze maandag kickt er hard in naar een druk weekend en had graag nog een dagje uit geslapen. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Read all about it.Mijn week

Maandag begon goed, na mijn enorme lazy sunday er voor was ik lekker uitgerust en kon ik er weer tegenaan! Ik kon die ochtend nog lekker uitslapen want ik begon om half 10. Na een lekker druk dagje gewerkt te hebben heb ik wat boodschappen gedaan voor mijn meal prepping. Ik probeer wat meer op mijn eten en gewicht te letten en gezond eten hoort daarbij, met mijn maaltijden voorbereiden scheelt het een hoop in de ochtenden.

Dinsdag had ik weer een lekker dagje op het werk, het begint steeds drukker te worden en dat maakt het werk alleen maar leuker. Na mijn werk werd ik opgehaald door mijn beste vriend Lars, hij at mee want die avond was het weer tijd om te sporten. En of we gesport hebben, ik was na deze workout helemaal gesloopt! We hebben cardio gecombineerd met kracht training was echt heerlijk was om te doen, ik voelde mij ook echt voldaan.

Woensdag was een andere dag als anders, soms heb je even nergens zin in en dat was voor mij woensdag. Op het werk was het wel weer lekker druk wat de dag dus snel voorbij liet gaan. S' avonds at ik gezellig alleen met mijn moeder, de rest was namelijk niet thuis. Om 7 uur was het eindelijk tijd voor iets waar ik al 2 weken naar uit keek, NIEUWE WIMPERS! Tijdens Carnaval zijn ze er echt heel snel vanaf gegaan waardoor ik de twee weken erna met halve en uiteindelijk zonder wimpers rondliep. En naakt dat ik me voelde. Na het zetten van mijn wimpers ben ik een halfuurtje gaan hardlopen om de avond af te sluiten.

Donderdag ging ik op de fiets naar het werk, ik probeer nu met mijn zittende baan meer te bewegen. Dus donderdag ging ik lekker op de fiets naar het werk. Ik had hier spijt van toen ik 5 minuten op de fiets zat maar ik ben doorgegaan. Donderdag was een van de rustige dagen op het werk, in de ochtend heb ik flink door kunnen werken en in de middag ben ik bezig geweest met het schrijven van een blog voor mijn werk. S' avonds heb ik lekker series gekeken en op bed gelegen.

Vrijdag was weer een lekker dagje, ik had zin in het weekend en ondanks dat het rustig was die dag ging de tijd redelijk snel voorbij. Om 6 uur ben ik richting Waalwijk gegaan naar mijn beste vriend thuis want Lars en ik gingen naar Puur Hollands! Niet echt mijn type feestjes maar het is wel altijd gezellig en ja ik had gratis kaartjes gescoord. Het was enorm druk maar heel gezellig en hebben lekker mee kunnen bléren en dansen.

Zaterdag werd ik al vroeg wakker, op de bank slapen is niet het geweldigste in het leven en zeker niet als je nog half zat bent. Maar ik heb die dag verder vrij weinig uitgevoerd. Ik ben met Lars gaan shoppen en boodschappen gaan doen, en s' avonds hebben we de serie die we volgde 'The dissapearence of Madeleine Mcann' afgekeken echt een aanrader. En tijdens de kaasfondue die we gemaakt hadden keken we Pitch perfect. Gewoon een lekker rustig maar gezellig dagje.

Zondag was de luiste dag ever. Ik was echt kapot gewoon van het niets doen de dag ervoor? Ik heb lekker lang in bed gelegen en ben zelfs vroeg in de middag nog eens in slaap gevallen. Om 2 uur vond ik het wel tijd om actie te ondernemen en heb ik heel mijn kledingkast uitgezocht. Alles eruit, gesorteerd wat ik wilde houden en wat niet, en toen weer de kast ingeruimd. Wat een heerlijk gevoel dat ik weer kan vinden in mijn kast wat ik aan wil! S' avonds keek ik naar The Kids Choice Awards, al sinds jongs af aan vond ik dit leuk om te kijken en nog steeds is dat zo. 

Foto's


Blogposts

Helaas is maandag avond mijn laptop tijdelijk gecrashed. Het moment dat ik die avond aan mijn blog wilde gaan werken deed mijn toetsenbord het niet. Nadat ik een los toetsenbord had gekoppeld bleek dat er meer mis was met mijn laptop. Gelukkig heb ik een vader die thuis is in de ICT dus donderdag had ik mijn laptop terug! Helaas is het er door het weekend niet meer van gekomen en zal ik het deze week weer oppakken.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke 

You May Also Like

0 reacties