Week view | Enorme spierpijn, vast contract en een girlsnight

by - 07:00


Er is weer een nieuwe week aangebroken, dat betekend dat er weer een nieuwe week view is, yaay. Eindelijk hoor ik je al denken, yup dat dacht ik dus ook. Het leukste aan heel het bloggen vind ik het persoonlijke delen. Vandaag krijgen jullie weer een kijkje in mijn leven.Mijn week

Maandag begon mijn dag met werken om half 9. Ik weet niet wat ik had die dag maar ik was zo enorm moe, ik kreeg bijna geen hap door mijn keel en zal hersendood naar mijn computer scherm te staren. Anyway, na mijn werkdag ben ik thuis lekker bezig geweest met mealpreppings voor de aankomende week. Ik probeer wat gezonder te doen en meer bewust te zijn van wat ik eet. 

Dinsdag kon ik later beginnen, dit had ik ook echt nodig want ik was zo moe! Ik heb heerlijk geslapen en kon er weer tegen aan. Het was alleen wel enorm druk op het werk, de dag ging lekker snel voorbij! In de avond sprak ik af met Quinty en hebben we gezellig een roadtripje gemaakt door en langs Den Bosch. Meebléren met muziek, kletsen en gewoon genieten van de weg. Toen ik thuis kwam tikte ik nog een blog post en ben toen mooi gaan slapen.

Woensdag zou ik eigenlijk een werkdag tot 6 uur hebben maar omdat ik die week al 3 keer tot 6 uur moest werken kon ik nu mooi eerder beginnen en om 5 uur naar huis. Na het werk ben ik naar mijn beste vriend Lars gereden, wij sporten namelijk samen twee keer per week! Na ons moed verzameld te hebben om te gaan sporten stonden we in de sportschool, we hebben altijd een cardio dag en een kracht dag. Woensdag was het de cardiodag, alleen waren veel apparaten al bezet dus zijn we toch een aantal kracht oefeningen gaan doen. Uiteindelijk zijn we daarna op de bank geploft met Temptation Island!

Donderdag was een spannend dagje, ik had namelijk mijn contract bespreking om 2 uur s' middags. Ik wist dit al aan het begin van de week maar toch ga ik mij op het laatste moment toch een beetje zorgen maken. Ik kon mijn hoofd dus ook niet volledig bij het werk houden, ondanks dat het druk was. Om 2 uur was het zover, ik zat recht tegenover mijn leidinggevende toen hij zei dat mijn contract verlengd werd. Maar dat niet alleen, ik kreeg gewoon een vast contract! Joeehoeee, ik was zo blij en had het niet aan zien komen. Ik kreeg nog een klein cadeautje en een kaart van het werk. 

Vrijdag was weer een dag als geen ander, ik moest werken. Na het werk heb ik nog gezellig zitten borrelen met een aantal collega's. Om 7 uur haalde Lars mij op omdat we zouden gaan sporten, maar ik kon sinds woensdag niet meer normaal lopen. Ik had zoveel spierpijn in mijn liezen, dat was echt niet normaal. We hebben dus gewoon een film aan gezet pitch perfect yaaas met een kaasplankje er bij. Dat was genieten en veel beter dan in de sportschool staan!

Zaterdag sliep ik lekker uit, ik had in de middag met Quinty afgesproken. We zijn gezellig naar Eindhoven geweest om te shoppen! Het was redelijk weer en natuurlijk heel gezellig. We hebben beide weer wat leuke kleding en accessoires gescoord! Na het shoppen heb ik thuis nog even een kort powernapje gedaan, om 6 uur werd ik opgehaald door Renee voor onze girls night! We zijn eerst lekker uiteten geweest bij Heinde en Ver, hier hebben we ruim 3 uur gezeten. Om 10 uur begon de film What men want waar we weer optijd voor in de stad moesten zijn. En Renee en Lieke zijn Renee en Lieke niet als we 'even gaan kijken' in de stad en dan te lang blijven hangen en flink op stap gaan. 

Ik lag dus zondag om 4 uur in mijn bed. Na 2 uur slapen ging mijn wekker want ja de eerste Grand Prix van dit seizoen begon weer en daar sta ik voor op. Samen met mijn vader zat ik om 6 uur voor de tv, na een uur kreeg ik moeite met wakker blijven maar ik ben gebleven tot het eind. Aan het eind van de race ben ik lekker mijn bed in gegaan en ben ik er ook niet meer uit geweest. Mijn lazy sunday!

Foto's
Blogposts

Carnaval, het mooiste feestje waar een echt Oeteldonker al het hele jaar naar uit kijkt. Al vanaf dat ik 3 maanden oud was ging ik mee in de draagzak Carnavallen, het is er met de paplepel ingegoten! Inmiddels ben ik 22 en kijk ik er elk jaar weer naar uit.

Opeens is het koken me naar mijn bol gestegen en heb ik weer helemaal zin om nieuwe recepten uit te proberen! Mijn beste vriend Lars heeft onlangs een Airfryer aangeschaft waar we een nieuw receptje mee uitgeprobeerd hebben. Krokante kip met zoete aardappel frietjes en twee heerlijke sausjes.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties