Project op mezelf wonen | interieur inspiratie

by - 07:00


26 augustus 2017 schreef ik mijn aller eerste 'project op mezelf wonen'. Inmiddels zijn we welgeteld anderhalf jaar verder en heb ik geen blogpost meer geschreven en woon ik nog steeds gezellig bij mijn ouders. Waarom dit 'project' gepauzeerd is? Ik was nog een student, ik had geen vaste baan, ik zat vast in een verkeerde relatie en ik was er nog niet klaar voor.Inmiddels heb ik een leuke baan met een vast inkomen per maand en zit ik weer helemaal lekker in mijn vel. De zoektocht naar een woning gaat nog steeds door alleen is niet zo gemakkelijk als het lijkt! Wel ben ik op Pinterest al fanatiek opzoek naar wooninspiratie, ik weet al helemaal hoe ik alles in wil richten. Met welke kleuren en welk materiaal.


De kleuren die ik vooral wil gaan gebruiken zijn bruin, oudroze, zwart/wit en goud. Ik hou van warme kleuren, dat geeft mijn eigen plekje een lekker knus gevoel. Daarbij wil ik veel gebruik maken van hout en ijzer. Ik wil graag veel dingen zelf maken en bedenken dat dat ik het koop in de winkel. De sfeer is een beetje warm en industrieel.

Ondertussen gaat de zoektocht door en hoop ik snel een eigen plekje te vinden in centrum Den Bosch!
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties