Persoonlijk | Mijn winter favorietjes

by - 07:00


Inmiddels is het alweer officieel lente en worden de dagen langer, het weer beter en heb ik meer zin om leuke dingen te ondernemen. Ik heb ondanks dat ik een hekel heb aan het weer, een leuke winter gehad. En vandaag ga ik weer mijn favorieten van het afgelopen seizoen delen!


Ik deelde eerst altijd mijn favorieten van de maand maar daar kwamen steeds dezelfde producten terug en eigenlijk vond ik het ook niet leuk om dit steeds te delen. Het voelde een beetje verplicht. Nu breid ik het uit naar een heel seizoen waarin ik niet alleen mijn favorieten producten deel. Maar ook festivals, herinneringen en food!


Make-up

Tijdens mijn vakantie in New York en Boston heb ik heel wat make-up items kunnen scoren die ik niet zomaar zou kopen of niet verkrijgbaar zijn in Nederland. Deze producten zijn daarom de afgelopen maand ook mijn favorieten geworden! 

Als eerst een favoriet waar ik echt van stond te springen toen ik hem in de winkel vond. Het Anastasia Aurora highlight palette. My Gawd wat is dit een prachtig palette. Mijn grote make-up liefde zijn highlighters en ik denk echt dat ik verliefd ben geworden op deze. 

Ook vond ik het Shade and Light eye palette van Kat Von D. Dit is gewoon een merk dat ik in mijn stash wilde hebben. Toen ik het palette in de winkel vond in Boston was ik opslag verliefd. Mooie natuurlijke en goed gepigmenteerde kleuren. Inmiddels heb ik hem naar elk feestje gebruikt.

Van Nars had ik in Londen vorig jaar al een highlighter gekocht, omdat ik hier zo tevreden over was besloot ik in New York er ook een blush van te kopen. De Figs & Rouge primer kreeg ik in februari in mijn StyleTone box, ik gebruik hem nu voortaan dagelijks! Wat een heerlijk product.

Dan 3 lipproducten die ik de afgelopen maanden veel gebruikt heb, beginnende met de Burts & Bees lipbalm pomegranate! Om mijn droge lippen te redden gebruikte ik deze lipbalsem heel veel, hij ruikt lekker en is heel voedend voor je lippen. De combinatie van het Barry M lip potlood en de Smashbox liquid lipstick droeg ik bijna dagelijks. 
Verzorging

Als eerst de droogshampoo zomer blond van Andrélon. Een fijn product als je twijfelt over het wassen van je haar. Hij is betaalbaar en ik vind de zomer blond variant de meest passende bij mijn haar, plus hij ruikt zo lekker!

Het DR. Botanicals slaapmasker kreeg ik in de januari StyleTone box. Het is een fijn masker dat je dun op de huid smeert en tijdens je slaapt intrekt. Je merkt er niks van dat je het op hebt, het plakt niet en je word s' ochtends wakker met een zacht koppie.

Tijdens de koude dagen was de handcrème van Burts & Bees een redder in nood, hij ruikt heerlijk en is heel fijn. De L'Oreal Elvive extraordinary oil is een geweldig product voor mijn haar, na dat ik mijn haar gestyled heb smeer ik dit in de puntjes en dat maakt mijn look compleet. Zeker als je na het wassen van je haar de kokos care glans crème gebruikt! Die kokos geur is ook nog eens heeeeerlijk.

Als laatste het 24 karat gold serum dat ik kocht in Amerika. Dit serum is zo heerlijk voor je gezicht, het geeft je een frisse uitstraling en een zachte huid. 


Outfit

Over deze outfits hoefde ik niet na te denken, ik had ze zo gevonden. Ik heb heel veel kleding maar toch blijf je er een bepaalde outfit vaak bij pakken. Zo ook de outfits die dit seizoen echt mijn favorieten waren.

Als eerst mijn Zara geruite broek legging, deze was al favoriet in de herfst favorieten maar dan anders gecombineerd. Hier draag ik hem met een lange trui die ik online kocht bij de webshop comegetfashion, en een lange bruine jas van het boutiekje Karma in Den Bosch. Als accessoire draag ik een soort riem/ketting van het merk Nine West, dit item scoorde ik ook in Amerika!

De tweede outfit is mijn oversized trui van de Zara. Ik had deze al eerder in de winkel gezien maar het moment dat ik hem wilde kopen was hij er niet meer. Uiteindelijk vond ik hem via United Wardrobe. Deze trui is lekker warm maar ook leuk omdat hij zo oversized is en gaten heeft, een keer wat anders dan anders. Ik combineerde deze trui met mijn zwarte broek van Pull & Bear en mijn Fila's.Food & Drink

Al eerder schreef ik een blogpost over hoe groot mijn liefde voor carpaccio is. Als ik ga uiteten is het een standaard keuze als voorgerecht of als lunch. Ik wijk er niet snel vanaf. Van mijn vriendinnetje Lisan had ik een etentje bij De Carpaccio bar cadeau gehad voor mijn verjaardag. 

In de week voor de Carnaval zijn we hiernaartoe gegaan, allebei al helemaal bedacht wat we zouden gaan eten. En gelukkig kwamen we allebei op hetzelfde uit, de carpaccio XXL. Dit moet je gewoon eens geprobeerd hebben in je leven! Ik kreeg hem helaas niet helemaal op de foto maar ik heb een kleine sneak preview voordat je zelf gaat. Hij was lekker maar een kwart kreeg ik niet meer op, deze werd door het personeel daar ingepakt en kon ik de dag erna op een broodje eten!

Als fave drink deze favorieten heb ik helaas niks, niet echt iets wat eruit sprong wat ik veel dronk deze maand. Helaas..


Herinneringen

Ook heb ik weer een aantal hoogtepunten die ik graag in mijn favorieten wil benoemen. Herinneringen aan de leuke dingen die ik gedaan heb en niet wil vergeten. In mijn herfst favorieten schreef ik al dat ik met een clubje bloggers naar de Efteling ben geweest. Begin 2019 hadden we weer zo'n dagje gepland! We hebben het heel gezellig gehad, bij kunnen kletsen en ofcourse heel veel foto's gemaakt.

Iets wat ik echt never nooit ga vergeten, mijn aller eerste reis naar Amerika. En niet zomaar Amerika, nee ik ben naar New York geweest! Ik schreef een hele blogpost over mijn verblijf in New York en Boston. Mijn vriendinnetje Renee en ik hebben samen onze vriendin Iris opgezocht die als Au Pair werkt in Boston, we hebben met zijn 3 een weekendje in New York verbleven en zijn daarna naar Boston gegaan waar we de rest van de week bleven. Dit was zo'n gave vakantie en iets om nooit meer te vergeten!

Bij een bedrijf dat uitjes verkoopt horen natuurlijk ook bedrijfsuitjes. Eind februari hadden we het personeelsuitje waar we allemaal naar uitkeken maar ook enorm benieuwd naar waren. Vrijdag stopte we vroeg met werken om een borrel te drinken in ons café. daarna gingen we met busjes naar een locatie toe, het was voor ons allemaal nog een verassing wat we gingen doen. Maar eenmaal op de locatie was het als snel duidelijk dat we een kookworkshop hadden in het thema, wie is de masterchef? Met leuke vragen, opdrachten en een wedstrijdelement. En jawel, je mijt Lieke won met haar team!

Last but not least kreeg ik eind maart een vast contract. Iets wat ik niet had verwacht maar wel enorm blij mee ben. Dit is toch weer een stapje verder in mijn toekomst!

Feestjes en festivals

Het winter seizoen is altijd een wat minder seizoen voor festivals en feestjes. Sowieso had ik een anti stap dieet opgesteld samen met Renee sinds wij terug waren uit Amerika tot aan Carnaval, dit is redelijk gelukt. 

Natuurlijk hadden we in het winter seizoen oud en nieuw, waar ik met Renee heb gevierd. We begonnen thuis op de bank met hapjes en wijn en zijn rond 10 uur richting Hello NYE gefietst. Dit vond plaats in de Brabanthallen en is dus redelijk dichtbij. Het was een leuk feestje en enorm gezellig zeker toen we nog vrienden tegen kwamen en we gezellig vooraan stonden. Om 4 uur waren we er wel klaar mee en zijn we lekker naar bed gegaan!

Het tweede feestje was een 50 shades of red feest van een collega van mij, die gaf een groot huis feest. Het was een soort Valentijnsfeestje waar ik met een aantal collega's naartoe ben geweest en we hebben het heel gezellig gehad. Maar het was er enorm warm dus halverwege de avond ben ik er vandoor gegaan met Renee om nog een drankje te doen in de kroeg.

CARNAVAL! Ohh wat heb ik weer genoten van dit mooie feest, ik schreef er hier een uitgebreid artikel over. Ik kijk nu alweer uit naar 11/11 en Carnaval 2020

Dan ben ik afgelopen week nog naar Puur Hollands geweest, totaal niet mijn type feestje maar ik had gratis kaartjes en met leuk gezelschap en bier is zo'n feest echt wel te doen. En of het gezellig was! Om 1 uur zijn we naar huis gegaan omdat het bier ons teveel werd.

Wat was jouw favoriete verzorginsproduct in de winter?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties