Review | Een sleeping beauty slaapt op zijde

by - 07:00


Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde persoon een derde van zijn/haar leven slaapt. En als je dan toch in bed ligt, waarom zorg je dan niet dat je fijn en verzorgend slaapt? tandpasta, oliën of crèmes werken niet altijd, pak het probleem aan bij de kern. Je kussen!Satijn

Satijn of ook wel bekend onder de naam zijde is zoals veel mensen denken niet een echte stof zoals katoen of linnen. Het is namelijk een weefsel dat afkomstig is van de cocon van de Moerbeirups. Er word een speciale weeftechniek gebruikt waarbij de garen heel erg dicht bij elkaar komen te liggen. 

Door deze manier van weven ontstaat er een mooie, zachte en fijn stof. Hij glanst mooi en is ook erg soepel. Dit is eigenlijk al genoeg reden om je oude katoenen kussensloop weg te doen.

Satin Sleepers

De Satin Sleepers zijn niet te vergelijken met een normaal zijden of satijnen kussensloop. Door de speciale techniek van weven worden er niet 52 draden per inch gebruikt zoals bij een normaal zijden of satijnen kussen, maar 80 draden! Voor de Satin Sleepers is er meer dan 5 jaar onderzoek gedaan naar de eigenschappen van de stof. Wat het voor een effect heeft tot de huid en het haar.

Wat belooft Satin Sleepers?
– Voorkoming van knopen en klitten in het haar
– Voorkoming van het ontstaan van gespleten haarpunten
– Glanzend haar als nooit tevoren
– Bevordering van hydratatie van het haar
– Minder vet haar door remming van overtollige talgproductie
– Een stralende huid door voorkoming van acne en puistjes
– Betere werking van nachtcreme’s voor huid en haar
– Betere hydratatie van de gezichtshuid
– Nooit meer vouwen in het gezicht na het slapen
– Bevordering van een celvernieuwing van de huid
– Voorkoming van rimpels in het gezicht
– Onze kussenslopen zijn 100% anti-allergeen en diervriendelijk
– De zijden zachte satijnen kussensloop zorgt ervoor dat u ook nog eens heerlijk slaapt!


Beauty Pillow 

De Satijnen kussensloop zijn er in verschillende kleuren en maten. Ik heb zelf een normale maat en in de kleur, jawel, goud! Love at first sight, deze kleur riep mij gewoon. Ik vind de kussensloop er op zich gewoon heel mooi en simpel uit zien. Ik hou van de satijnen, glimmende stof.

Ik was/ben eerlijk gezegd een beetje sceptisch over de waslijst aan punten die benoemd worden. Ik heb ze nu een paar weken gebruikt en als ik de punten af ga merk ik het volgende in verschil. Mijn haar heb ik nog geen lange tijd geleden geknipt omdat het dood was. Ik heb toen heel mijn haarverzorging ritueel om gegooid zodat ik mijn haar nooit meer zo erg zou beschadigen. 

Ik heb inderdaad minder knopen en klitten in mijn haar, dit scheelt al veel in het afbreken van mijn haar. Mijn haar glanst en lijkt gezonder alleen ik merk wel dat het snel vet word. Sneller dan normaal. Ik probeer mijn haar één soms twee keer in de week te wassen. Maar dat moet soms gewoon iets vaker omdat het nu sneller vet word op mijn hoofdhuid.

Mijn gezicht doet het daar in tegen heel goed. Mijn huid is veel gezonder en er zijn nog maar weinig tot geen puistjes meer te zien op mijn gezicht. Ik gebruik inmiddels alleen nog maar een dagcrème voor het slapen gaan.

En die momenten dat ik mijn roes uit slaap of even een powernapje doe en lekker lig te kwijlen. Die momenten word ik niet meer wakker met rode vlekken en vouwen in mijn gezicht. Nee ik kan opstaan en doorgaan!

Ik ben erg te spreken over de Satin Sleepers, ze doen veel goed, slapen fijn en daarbij zien ze er ook nog mooi uit. Je kan ze gewoon wassen op 40 graden. De Satin Sleepers kosten voor een 50x60 formaat €17,50 per kussensloop en voor een formaat 60x70 €19,95, en ze zijn hier verkrijgbaar.

Zou jij zo'n Satin Sleeper bestellen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties