Week view | Laatste week in 2019, Winterparadijs en Kerstmis

by - 07:00


Hey you, long time no see. Jup ik beloof steeds het bloggen weer op te pakken, en mijn hersenspinsels weer op papier te zetten om een goed verhaal uit mijn vingers te krijgen. Toch wil het mij steeds niet lukken en ben ik het doorzettingsvermogen een beet je verloren. 2019 is weer een nieuw jaar die ik ga beginnen met de belofte om het bloggen weer op te pakken, eenmaal in de week een 'weekview' en twee blogposts over van alles en nog wat. Are u ready for this?Mijn week
Mijn laatste week in 2019 begon met een dagje werken, maandag de 24e. Het was nog redelijk druk, iets wat mijn collega en ik niet verwacht hadden. Om 5 uur kon ik mooi naar huis en daar zaten mijn ouders en mijn opa en oma op mij te wachten. Mijn moeder had een lekker kerstdiner gemaakt; eendenborstfilet amuse, mosterdsoep, hertenstoof en kalkoen met champignonsaus en frietjes, sinaasappelmousse en nog eens heerlijke bonbons bij de koffie. Na het kerstdiner ben ik niet te laat naar bed gegaan.

Dinsdag zijn we met heel de familie naar opa en oma gegaan, we hebben daar gezellig geborreld en gekletst. Om 3 uur zijn we naar huis gegaan en ik ben eigenlijk meteen in slaap gevallen, ik had een powernapje nodig! Om 6 uur werd ik wakker en heb ik mijzelf klaargemaakt. Vrienden van mijn ouders kwamen borrelen, mams had weer een lekker mini diner en borrel gemaakt. Om 11 uur zijn we naar Hilversum gereden voor ons jaarlijkse tripje naar het Top2000 café. Zoals elk jaar was het echt tof.

Woensdag was een lui dagje, ik heb lekker uitgeslapen en ben in de middag naar Eindhoven geweest om te shoppen en een drankje te doen. S' avonds heb ik met mijn vader gegeten moeders en zusje moesten werken en we hebben een film gekeken. Wij hebben een 3D tv thuis dus we keken Alice trough the looking glass in 3D.

Donderdag was het weer tijd om te gaan werken, en echt het was enorm rustig. We hebben wat extra taken gedaan maar daar waren we zo doorheen. In de avond ben ik met mijn beste vriend gaan sporten, we kozen eens een andere Basic Fit omdat er in Den Bosch meerdere zijn leek ons dat wel leuk. Nou nee, het was enorm druk, er liepen te veel van die fitboys rond en de strech ruimte was nog geen 2 vierkante cm.

Vrijdag was het een zelfde dag als donderdag, er was weinig te doen op het werk. In de middag zijn we met de collega's die aanwezig waren wel lekker ergens gaan lunchen. In de avond ben ik met Quinty naar de film 'Mary Poppins returns' geweest. Hij was zo leuk en ofcourse was het weer gezellig!

Zaterdag ben ik naar het Amsterdamse Winterparadijs geweest met mijn beste vriend. Een van de laatste dagen en een dagje Amsterdam stond nog op de planning. Ik heb mijn ogen uitgekeken, het was zo mooi en zo leuk! Ik ben van de tubeslide af geweest en ook in het reuzenrad gegaan. We hebben lekker genoten van de muziek en de drankjes. Hebben kaasfondue gegeten en gewoon lekker rondgelopen, mensen gekeken en het heel gezellig gehad.

Zondag was het weer een 'Lieke doet even helemaal niks' dagje. Ik heb het gehele seizoen van 'YOU' afgekeken, aanrader! Deze serie is enorm spannend. Ik heb lekker een me time momentje gehad, en ik heb heel veel geslapen.

Foto'sInsta
Deze week plaatste ik maar één foto op insta, de tijd die ik heb om foto's te maken voor mijn insta is er ook bijna niet, ook in 2019 probeer ik mij hier wat meer mee bezig te gaan houden.

Deze foto is gemaakt in het reuzenrad bij het Amsterdamse Winterparadijs.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties