Week view | Hello new year, dagje in de winter Efteling en de nieuwjaarsborrel

by - 07:00


De eerste week in het nieuwe jaar zit er alweer op! Deze week ging nogal sloom aan mij voorbij, ik was moe en op het werk was het niet druk waardoor de tijd veel langer duurde. Het weekend daarin tegen ging veel te snel voorbij.Mijn week

Maandag 31 december moest ik gewoon werken, net als alle andere mensen had ik liever thuis willen zijn. En dat dacht iedereen inderdaad ook, het was namelijk heel erg rustig! We zijn uiteindelijk om 4 uur lekker naar huis gegaan waar ik meteen een powernap gedaan heb. Begin van de avond kwam mijn beste vriendinnetje Renee naar mij en wat vrienden van mijn ouders. We hebben gezellig oliebollen gegeten en Renee en ik zijn ons daarna klaar gaan maken. We hebben toen nog even zitten borrelen en zijn toen naar Hello NYE geweest in de Brabanthallen.

Dinsdag nacht stonden we dus met vrienden van ons op dat festival. Heel de avond hebben we vooraan gestaan en gefeest. Om 4 uur besloten we toch maar lekker naar huis te gaan en niet zo lang daarna sliep ik. Om 3 uur werden we wakker die middag met heel veel honger, yup maccie it is! Daar gingen mijn goede voornemens, maar of god mij strafte voor mijn McDonalds bestelling. Ik werd ineens zo misselijk, ik heb mijn eten mee naar huis genomen waar ik ineens een vreet kick kreeg. De rest van de dag heb ik geslapen en een film gekeken.

Woensdag was weer een rustige werkdag. Ik heb tot 6 uur gewerkt en ben die avond met  mijn beste vriend naar de sportschool zo. De dag erna heb ik precies hetzelfde gedaan, lekker gewerkt en gesport! 

Vrijdag slaan we even over aangezien ik niets spannends heb gedaan dan werken. Zaterdag ben ik naar de Efteling geweest met een groepje Instagrammers/Bloggers. Dit was al de tweede keer dat we dit gedaan hebben en het was weer heel gezellig. Het was wel een enorm drukke dag in de Efteling. We zijn in de Vogelrok, Fata morgana. Barron 1898, Villa volta en het schip geweest. S' avonds ben ik met Quinty op de bank geploft en hebben we pizza gegeten en Wie is de Mol gekeken.

Zondag ochtend heb ik lekker uitgeslapen en ben ik begonnen met de serie Clique. In de middag ben ik gaan lunchen en heb ik koffie gedronken op het terras met mijn beste vriend. S' avonds had ik een nieuwjaarsborrel op het werk. Zoals gewoonlijk word ons café dan besloten en mogen we onbeperkt eten en drinken. Daar is ook elk jaar een thema aan gebonden, dit jaar was het; later als ik groter ben .. Ik ging als 'Miss Universe 2025'. Ik heb een mega gezellige avond gehad!

Foto's

Instagram

Ik ben begonnen met heel mijn insta om te gooien! Een nieuwe passende feed, iets waar ik al heel lang naar streef. De eerste foto is een foto gemaakt in de Efteling.

Blogposts

We zitten inmiddels alweer in het nieuwe jaar, niet alleen 2019 is aangebroken, ook de winter. Dat betekend dat de herfst nu echt voorbij is en dat ik weer een favorieten online gooi voor jullie! Ik deel deze maand mijn favorieten momenten, producten en noem maar op.

Persoonlijk | Hallo 2019 - mijn goedevoornemens
Ik deel elk jaar wel 'standaard' goede voornemens op mijn blog gewoon omdat het voor mijn gevoel moet, omdat het erbij hoort. Dit jaar heb ik er serieus over nagedacht en heb ik toch een mooi lijstje samen gesteld. Eerst nam ik het hebben van goede voornemens niet serieus, maar ik ben nu 22 en misschien dat ik nu wat volwassener ben gaan denken kuch. 

Hoe was jouw week?

You May Also Like

0 reacties