Persoonlijk | Mijn herfst favorietjes

by - 07:00


We zitten inmiddels alweer in het nieuwe jaar, niet alleen 2019 is aangebroken, ook de winter. Dat betekend dat de herfst nu echt voorbij is en dat ik weer een favorieten online gooi voor jullie! Ik deel deze maand mijn favorieten momenten, producten en noem maar op.

Ik deelde eerst altijd mijn favorieten van de maand maar daar kwamen steeds dezelfde producten terug en eigenlijk vond ik het ook niet leuk om dit steeds te delen. Het voelde een beetje verplicht. Nu breid ik het uit naar een heel seizoen waarin ik niet alleen mijn favorieten producten deel. Maar ook festivals, herinneringen en food!

Make-up
In Venetië kocht ik mijn aller eerste Too Faced palette. Ik wilde er al zo lang eentje hebben, eentje die niet te groot en niet te prijzig was. Het tickled peach palette heb ik enorm veel gebruikt. Hij heeft mooie warme tinten en je kan er voor elke gelegenheid wel een look mee bedenken.

Ik schafte een nieuwe wenkbrauw product aan dat erg veel lijkt op de dipbrow van Benefit. L'oreal heeft een goedkopere en net zo'n goede variant. Dit is zeker mijn favoriet!

De Kiehls lipverzorgingsproducten zijn echt heaven. Ze verzorgen mijn lippen heel goed en hij 'smaakt' ook nog eens heel lekker. 

Dan nog twee producten van Make-up Revolution die ook erg favoriet waren deze maand. De lipkit in de kleur 'Noble', een mooie nude tint die ik bijna dagelijks droeg. En de Jelly Highlighter, ik ben gek op jelly's en vond dit zo'n leuk product.

Verzorging
Nog niet zo lang geleden kon je een blogpost op Lifestyle Lieke lezen over hoe ik mijn haar echt verkloot heb. Mijn haar was toen enigszins nog te redden door de Aloë Vera repair lijn van Andrélon. Nu mijn haar gezond is is dit nog steeds mijn favoriete product.

Micellair water is altijd al een favoriet geweest, maar deze van Garnier voor de droge huid is geweldig. Ik gebruik dit alleen voor mijn oog make-up te verwijderen en de huid rondom mijn ogen is erg gevoelig en droog. Dit Micellair water is geweldig!

Ik ben inmiddels al een aantal maanden lid van de Styletone box, daarin zaten de afgelopen maanden deze geweldige producten. Een geitenmelk oogcrème die lekker vet is maar niet te erg glimt. En een vitamine E serum voor de huid, dit spul doet wonderen! Zeker tegen onzuiverheden en rode vlekken.

Outfit
De herfst had ik ook weer twee favorieten outfits. Waar ik vorige maand moeite mee had om te kiezen moest ik nu met moeite nadenken welke outfits favoriet waren. Uiteindelijk was het niet zo heel moeilijk, er waren overduidelijk twee outfits waar ik echt ik kon wonen.

Nummer een is weer in mijn momenteel nog steeds favoriete kleur, oker geel. De broek is afkomstig van de Primark. Op de foto zie je het niet heel goed, maar er zit een gele streep op de zijkant. Ik combineerde deze met een leuke gestreepte blouse die ik bij Shein bestelde. En mijn Puma's die ik voor een kopje via jawel Social Deal kocht.

Outftit twee draag ik momenteel nog best vaak. De broek komt van de Zara, en het was echt liefde op het eerste gezicht. Ik combineer de broek met een wit gebreide kabeltrui van Boohoo en mijn geliefde Fila's. Op deze foto draag ik een jas van Jurkjes.com en het tasje is afkomstig van de Primark.


Food
Pizza is life, pizza is altijd al life geweest maar de afgelopen tijd alleen maar meer. In Den Bosch zit een leuk tentje; Stefano's echt een aanrader waar je voor een prikkie een heerlijke pizza hebt. Vooral de carpaccio pizza is daar mijn favoriet. Of ik haal bij de Turk een pizza margarita met knoflook saus hmmmmm. En Domino's is hierbij natuurlijk ook niet te missen met de BBQ bacon pizza zonder ui.

Drink
Ik heb hier heel lang over na zitten denken, wat was nou mijn favoriete drankje. Achteraf gezien bleek de keuze niet heel moeilijk. De roze fanta slushie bij de VUE in Den Bosch! Altijd als ik naar de film ga en dit is vaak dan koop ik er eentje voor tijdens de film. Hij is zo lekker, niet te zoet en verfrissend.

Herinneringen
Ik heb weer heel wat leuke dingen gedaan de afgelopen maanden. Ik heb heel wat feestjes gehad, avondjes in de bioscoop of gezellig borrelen. Maar er waren toch een aantal hoogtepunten! Zo ben ik met een gezellig groepje bloggers naar de Efteling geweest, het was zo leuk iedereen te ontmoeten maar ook zo gezellig. We hebben enorm gelachen en gaan zelfs aankomend weekend weer!

Samen me Lars, mijn beste vriend ben ik naar de theatershow van Jandino geweest. Judeeska in de TBS kliniek. Ik heb zo hard gelachen en zoveel lol gehad! Geweldig om hier een keer bij aanwezig te zijn.

Dan ben ik met mijn vriendinnetjes Reneé en Anke nog een lang weekend naar Venetië geweest. Ik was nog nooit in Italië geweest en ik heb echt mijn ogen uitgekeken over hoe mooi het was! Hier kun je uitgebreid over mijn weekendje weg lezen.

En december was as usual een hele drukke maand. Ik werd 22 en vierde dit met mijn lieve en leuke vrienden thuis en in de kroeg. Ik ging samen met Reneé naar de Kerstmarkt in Düsseldorf waar we lekker geshopt hebben en een hele gezellige dag hebben gehad. Ik ging met Kerst naar het Top2000 café, een standaard traditie van mijn vader en mij. Last but not least ben ik samen met Lars naar het Amsterdamse Winterparadijs geweest waar we van de tube slide af geweest zijn, lekker hebben gegeten en hebben genoten van ons reuzenrad ritje.Feestjes en festivals
Ook aan feestjes geen gebrek, ik ben weer naar de leukste festivals geweest en heb de gezelligste feestjes gehad. Oktober is niets zonder een Oktoberfest! In Den Bosch werd er een georganiseerd dit jaar en samen met Anke ben ik daar gezellig naartoe geweest. Pullen bier, Duitse muziek en natuurlijk onze Oktoberfest pakkies, het was gezellig. 

Daarna volgde er twee Halloween feestjes. Smérrig organiseerde dit jaar een geweldig Halloween festival waarbij Cascada, Chipz en nog veel meer andere leuke artiesten optraden. Omdat ik ambassadeur ben van dit festival ben ik er natuurlijk naartoe geweest. Met collega's hadden we ook een leuk Halloween huis feestje, iedereen was verkleed en we hebben de hele avond het spel 'Weerwolven van Wakkerdam' gespeeld.

D'n elfde van d'n elfde viel natuurlijk ook in de herfst, een feestje waar Reneé en ik altijd heel erg naar uit kijken. Ook dit jaar was het weer een succes! We hebben op de bar staan dansen bij Zanger Kafke, hebben nieuw vrienden gemaakt en het was gewoon zoals gewoonlijk Bosch gezellig.

Wat zijn jouw favoriete herinneringen aan de herfst?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties