Film | 5 films die ik afgelopen maand gezien heb #4

by - 07:00


Het is inmiddels alweer januari, jeetje wat vliegt de tijd toch voorbij. Dit jaar ben ik van plan om nog meer films te kijken, met een abonnement op de VUE cinema's zal dat natuurlijk veel makkelijker gaan!1. I still see you

In een van de voor reclame's van een andere film waar ik in November toe ging zag ik deze. De trailer sprak mij eigenlijk meteen aan! En omdat Richard Harmon, een van de acteurs uit The 100 mee speelt wilde ik hem graag zien.

Het is een spannende film en ik kan hem niet echt helemaal plaatsen in thriller of horror. Het verhaal is goed en eens anders dan anders.2. Mortal engines

Wederom een film die ik in de voorstukjes zag van een andere film. Elke keer dat ik dit zeg merk ik pas hoeveel ik naar de bioscoop ga. anyway de film sprak me aan omdat de trailer gewoon enorm goed was. 

Je merkt wel dat ik van allerlei soorten films hou; spanning, fantasy, horror, romantiek, humor, thriller en avontuur. Mortal engines is een spannende en avontuurlijke film. Je moet wel van dit soort films houden maar ik vond hem hartstikke gaaf!

3. Happy time murders

De trailer van deze film zag ik al voorbij komen op MTV, ik heb hier zo hard om gelachen dat ik hem graag wilde zien. Helaas was die maar weinig en kort in de bioscoop en kwam ik hem toevallig laatst tegen op Popcorntime.

Melissa McCarthy, mijn fave actrice speel mee in deze film. Love it! Daar bij is het gewoon een hele goede en foute comedy, verstand op nul en gewoon kijken! De making off is achteraf ook mega leuk om te kijken!

4. Bonbini Holland 2

Samen met Lars mijn beste vriend ben ik eind oktober naar de theatershow van Judeska in de TBS kliniek geweest. Overal werd toen al aangegeven dat Bonini Holland 2 begin december in de bioscoop zou komen.

Nog dezelfde week dat die uit kwam zijn we er naartoe gegaan. Wat een hilarische film was dit! Normaal valt een tweede deel van een film al snel tegen, maar deze was gewoon net zo leuk. Ik liep met buikpijn en tranen in mijn ogen van het lachen naar buiten.

5. Birdbox

Deze film werd al een tijdje gepromoot op Netflix, ik had hem ook als een van mijn favoriete opgeslagen. Hij leek mij zo leuk en spannend. De trailer was heel vaag maar sprak mij wel echt aan.

Wederom een aanrader, en hij is gewoon te zien op Netflix! Het is een mega spannende film, ik wil niet te veel verklappen maar ik denk dat de trailer hieronder al genoeg zegt. Je moet hem kijken.

Wat wat jou favoriete film afgelopen maand?

You May Also Like

0 reacties