Travel | Een dagje kerstmarkt Düsseldorf + Shoplog

by - 07:00


Het is alweer bijna Kerstmis, de leukste en fijnste feestdag van het jaar. Voorafgaand de Kerst poppen er in vele landen leuke kerstmarktjes op. Dit jaar besloot ik om met een vriendin eens naar de Kerstmarkt in Düsseldorf te gaan.


Zaterdag 15 december

Om 11.00 uur s' ochtends stonden we op de bus naar Duitsland te wachten. We gingen met Slangenreizen, dat voor een prima prijsje deze reis aanbood. Buschauffeur kwam wat later dan verwacht, daarbij was hij bij aankomst in Düsseldorf ook nog eens verkeerd geïnstrueerd. We waren dus iets later dan verwacht, maar dat was zeker geen probleem.

Na de busrit van +/- 1,5 uur gingen we opzoek naar de kerstmarkt, met minimale verbinding en onze vage Duitse kennis liepen we op ons gevoel af. De gehele inhoud aan mensen uit de bus volgde ons, alsof ze dachten dat wij het wisten. Toen we een reuzenrad zagen in de verte wisten we dat we het toch goed hadden. Eenmaal aangekomen op de eerste kerstmarkt hebben we de rest afgeschud en zijn we lekker gaan shoppen.


Renee en ik houden van de zelfde dingen; eten, shoppen en wijn. Vandaar dat we natuurlijk ook beste vriendinnen zijn. Anyway deze overeenkomsten kwamen goed van pas op de Kerstmarkt. Het was enorm koud waardoor we eerst een paar handschoenen aangeschaft hebben, zo goed waren we dus niet voorbereid. We hebben heel de middag lekker geshopt en af en toe ergens een glühwein pitstop gehad. Als avond eten zijn we verschillende kraampjes af gegaan om iets te eten, we wilde gewoon van alles proberen. Na het eten kakte we in en was het weer tijd om naar huis te gaan.

Shoplog

De Monki is een winkel waar ik eigenlijk weinig tot niet scoor. Ze hebben er soms hele leuke dingen maar soms ook dingen die totaal niet mijn stijl zijn. Nu heb ik weer een wishlist samengesteld van dingen die ik momenteel graag wil hebben, daaronder valt een roze kabeltrui. Love at first sight toen ik deze trui voor €29,99 zag hangen, hij is zo leuk! 


Voor één euro kochten we samen nog een paar handschoenen tegen de kou. Omdat Renee en ik in januari naar Amerika gaan, en het daar dan echt ontzettend koud is kocht ik ook nog een leuke warmte haarband. Fijn voor je hoofd en oren! Deze kostte €4,95.

Khiel's is een van mijn favoriete verzorgings- merken, vooral als het om de lip balsems gaat. Een dag schrale lippen en na gebruik van de lip balsem is het weg. Het zijn niet de goedkoopste maar wel de beste, ik kocht hem in de 'smaak' mango voor €9,99.

De DM drogisterie is een winkel die je niet mag missen tijdens je reisje naar Duitsland. Ja hier zijn we flink aan het shoppen geslagen. Ik kocht de EOS crystal lip balm voor €4,99. Deze lip balm zag er leuk uit en EOS is ook een van mijn favoriete lip verzorging merken.

De doucheproducten van Balea zijn heerlijk en Treacle moon is spot goedkoop in Duitsland. Ik kocht de Grapefruit Kersenbloesem douchegel van Balea en de Treacle moon douchegel in de geur Cola. Twee aparte maar lekkere geuren.


Ik had nieuwe parfums nodig, ik ga hier altijd zo enorm snel doorheen thuis. Ook bij de DM waren de parfums lekker goedkoop, ik nam er een van S. Oliver en Bruno Banani mee.

Na het scheren van mijn benen heb ik altijd enorm veel last van bultjes en rode vlekken. Dit doet soms pijn maar kriebelt vooral heel erg. Van Balea kwam ik een after shave crème met Aloë vera tegen, deze kostte €2,95.Voor mijn haar kocht ik ook nog wat tools. Ik zag de Colorista spray van L'Oréal Paris in de kleur 'rose gold'. Ik ben hier zo benieuwd naar en twijfel al een tijdje om mijn haar die kleur te verven, dus dit ga ik snel eens uitproberen! Daarbij kocht ik ook nog een rose gouden tangled teezer voor €14,95 en foam rollers voor mooie krullen. Deze kostte €1,50 per zakje.

Ben jij dit jaar ook naar een Kerstmarkt geweest?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties