Review | Lush Kerstcollectie Rudolph Jelly Mask, Golden Wonder Bath Bomb & Candy Cane Bubble Bar

by - 07:00


Ik hou van kerst, het zijn fijne en gezellige feestdagen en bijna iedereen is vrolijk. Het liefst geniet ik nog langer van deze feestdag. Dit kan nu met mijn nieuwe bath en body aankopen van de Lush!

De Lush is een winkel waar ik eigenlijk te weinig koop, ze hebben zulke lekkere producten waar ik enorm van geniet. De vonk voor de Lush sloeg weer over toen ik in Venetië liep, de winkel had daar zo'n uitnodigende geur, er lag zelfs een paarse plas water voor de deur.

Wij werden zo verwend in die winkel dat ik daar twee producten heb gekocht, die heb je kunnen zien in mijn Venetië shoplog. Elk personeelslid heeft ons daar geholpen, zo kregen we een behandeling voor een masker inclusief een bodycream. Later kon ik het in Nederland niet laten om ook nog even de Lush in te glippen. Nu heb ik een aantal producten uit de kerstcollectie gescoord die ik graag wil delen.


Rudolph jelly mask

Wat Lush zegt over dit product
"Een chocoladetoetje voor je… toetje! Maak je huid rendier-vacht-zacht met cacaopoeder, Braziliaanse sinaasappelolie en reinigende kaolineklei. Fullers aarde en Rhassoulmodder absorbereren overtollige oliën, terwijl de infusie van moerasspirea en sinaasappelschil voor een heldere teint zorgt. Carrageenextract laat je huid soepel achter."

Ik ben de laatste tijd enorm te spreken over jelly producten. Dit product werd aan mij geintroduceert bij de Lush in Venetië. Die medewerker was er zo over te spreken dat ik het eigenlijk al wilde proberen, maar om ons nog meer te overtuigen kregen wij het masker op onze hand.


Je snijd een klein stukje van de jelly af en dit smeer je met een beetje druk uit op je gezicht. Het masker voelt dik maar lekker aan op de huid. Na 15 minuten spoel je het masker af en je huid is enorm zacht. Het is zo fijn, je gezicht voelt net als baby billetjes.

Daarbij ruikt dit masker echt om op te eten, hij ruikt zo sterk naar chocola! Zodra je de deksel open draait dan komt de heerlijke pure chocolade lucht je kant op. Ook vind ik het jelly masker er enorm leuk uit zien, zo schattig! Het stelt natuurlijk een rendier voor met zijn rode neusje.

Voor €10,50 heb je 65g aan product.

Golden Wonder bath bomb

Wat lush zegt over dit product
"Aan de vorm van dit pakje kun je nog niet zien wat voor verrassing erin zit… Trakteer jezelf op een schitterend cadeau in bad met een mix van zachte sinaasappel- en limoenolie. Maak de Golden Wonder bath bomb dus maar gauw open door ’m in je badwater te leggen!"

Deze bath bomb zit al een aantal jaren in de kerstcollectie van Lush. Zoals ik al eerder zij ben ik al lang niet meer bij de Lush geweest lees 3 jaar. Wel smachtte ik naar de mooie kerst producten maar nooit kocht ik iets. Deze bath bomb kocht ik om zijn leuke uitstraling maar ook om de geur. Alle producten bij de Lush ruiken natuurlijk lekker maar deze heeft iets aparts, lekker fris en licht zoet. Mijn kamer rook de eerste dagen na mijn aankoop nog naar de bruisbal!

Vol spanning legde ik de bruis bal in mijn badwater, het cadeautje brak in twee stukken en mijn badwater kleurde tropisch blauw! De gouden gloed die op het cadeautje zit blijft in het water zitten wat een enorm mooi beeld geeft! Daarbij voelt mijn huid lekker zacht en gevoed na het gebruiken van de bruis bal. 

De bath bomb kost €6,95 per stuk.

Candy Cane bubble bar

Wat Lush zegt over dit product:
"Het is rood, wit en zorgt voor uren bubbelplezier… Rara, wat is het? Een zuurstok, maar dan niet eentje voor in de boom of in de snoeptrommel! Houd deze gestreepte snoeperd onder de kraan en geniet van de frisse geur van Siciliaanse limoen- en bergamotoliën. Vrolijke vlokken schuim houden je voorlopig wel even zoet."

Ik wilde meer producten van de kerstcollectie in slaan, daarom wilde ik graag 2 bruis ballen hebben. Uiteindelijk kocht ik nog een bubble bar inplaats van een bath bomb. Mijn oog viel meteen op deze zuurstok toen ik tussen de bad producten keek. Hij ziet er uit om op te eten!


Een bubble bar is een product dat je bad een lekkere geur en kleur geeft, daarbij zorgt het ook voor een bad vol, jawel, BUBBELS! Oh wat was ik aan het genieten van mijn bad toen ik een stukje van de bubble bar gebruikt had in mijn bad. Lekker veel schuim en het ruikt ook enorm zoet.

Het fijne aan een bubble bar is dat je hem niet zoals een bruisbal in een keer in je bad gooit en je er maar een keer van kan genieten. Nee bij een bubble bar breek je eigenlijk maar een stukje af die je in bad doet. Dit is voldoende om een bad vol schuim te hebben!

De bubble bar kost €5,50 per stuk

Heb jij al een product uit de Lush kerstcollectie?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties