Review | The body shop Vanilla Pumking body butter en douche gel

by - 07:00


Het is december en Lieke schrijft nog even een review over The Body Shop limited edition lijn van oktober. Eerlijk is eerlijk, ik was zo benieuwd naar deze lijn dat ik hem in oktober meteen gekocht heb. Maar ben ik er nog steeds zo te spreken over?

Ik had al lang niet meer geshopt bij The Body Shop, dit had twee redenen. 1. ik kocht alleen wat nodig was, makeup die op was etc. dit omdat ik een kast vol heb staan met douche en verzorgingsspullen. En 2. omdat ik liever kleding kocht en mij later pas bedacht dat er meer bestaat dan dat. Anyway, ik had dus al even niet meer geshopt bij The Body Shop maar de Vanilla Pumpkin lijn liet mijn hartje sneller kloppen.

Vanilla Pumpkin Douche gel en Body butter

Ik vind de verpakking er leuk en lekker herfstachtig uitzien. De verpakking is afgeleid van het Latijns-Amerikaanse feest 'Dia de los muertos'. Ook heeft hij een lekkere warme uitstraling door de herfst tinten, wat mij dus enorm nieuwsgierig maakt naar de geur. Zoals we gewend zijn van van The body Shop zijn de verpakkingen gemaakt van plastic. En staat er verder voldoende informatie op zodat je weet wat je koopt vind ik persoonlijk wel fijn.

De geur die onder anderen verwerkt is in de producten kruidige pompoenpitten, warme tonkaboon en warm zoete vanille. Deze The Body Shop Halloween collectie met de geur van Vanilla Pumpkin komt in vier producten:
– douchegel 250ml, €7,00
– body butter 200ml, €16,00
– handcrème 30ml, €5,50
– shimmer mist 100ml, €19,00.
De Body butter is een lekker zachte en voedende crème zoals we gewend zijn van The Body Shop. Hetzelfde geld voor de Shower gel, de combinatie van deze twee producten is gewoon heerlijk. Ik voel mij een vers gebakken koekje als mij ingesmeerd heb. De geur is lekker zoet en warm, ik hou er van!
Heb jij ook een product van de herft collectie?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties