Film | 5 films die ik afgelopen maand gezien heb #3

by - 07:00


Ik heb weer een lekker film maandje achter de rug! Het begint op het werk wat rustiger te worden dus ik heb kortere dagen. Daarbij probeer ik ook nog wat meer mijn rust te pakken dus ik heb wat meer tijd voor mijzelf. Naast de leuke series die ik begonnen ben heb ik ook weer een lijstje met 5 films die ik afgelopen november gezien heb.


1. The Nutcracker and the Four Realms

Een Disney film die ik wel moest zien. Ik ben gek op Disney films en had dus ook hoge verwachtingen van deze, aangezien de films van Disney steeds beter worden. Ik heb mij tijdens de film wel afgevraagd waarom de film deze naam kreeg maar dat is een kleinigheidje.

Zoals we gewend zijn van Disney is het weer een heerlijke fantasie film waarvan je zou willen dat het echt was. Hij heeft alles waar je van kan dromen! De film is leuk gemaakt en gewoon echt heel mooi. Het kijken waard dus.

2. A Star is Born

Deze film heb ik heel lang uitgesteld om te kijken, ik ben namelijk niet een groot fan van Lady Gaga. De trailer sprak mij ook nog niet helemaal aan, dus toen vriendinnen vroegen of ik mee naar de bios ging om deze te kijken heb ik dat ook afgewezen.

Maar toen ik van meerdere personen mooie verhalen hoorde over de film en hij ook op Popcorn time stond besloot ik hem toch te kijken. Deze film, wauw. Hij heeft mij echt verbaast, hij is zo mooi! Ik heb zelfs moeten huilen haha. Het liedje 'shallow' staat inmiddels ook in mijn Spotify lijst.

3. The little Mermaid

Ook weer een film die ik van Popcorn time geplukt heb. Een halfjaartje geleden stond Facebook vol vanwege deze film, eindelijk de kleine zeemeermin die verfilmd werd. Helaas is hier nooit verder nieuwe op geweest. Toch zag ik hem ineens voorbij komen op Popcorn time en hij leek mij wel wat.

Het is een mooie film en het idee erachter is leuk. Maar het is eigenlijk een totaal ander verhaal zoals we gewend zijn. Niet zoals in de tekenfilm en in de boeken die je vroeger las. Het was leuk hem te zien maar zal hem niet snel nog een keer kijken.

4. The Princess switch

Weer een leuke nieuwe kerstfilm op Netflix. Nadat ik vorig jaar alle kerstfilms op Netflix gezien had was ik heel erg benieuwd naar de nieuwe van dit jaar. The Princess switch stond al op meerdere websites aangegeven dat hij op Netflix zou verschijnen.

Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar, lekker wegzwijmelen bij films, gezelligheid, lekker eten en familie! Deze film had alles wat een kerstfilm moet hebben, ik hou er van!

5. Fantastic Beasts the crimes of Grindelwald

Ahhhhhhh wat keek ik uit naar deze film. Ik ben een groot Harry Potter fan en was al erg blij toen de eerste Fantastic Beasts uitkwam. Ik hou van fantasie films maar de Harry Potter reeks is en blijft mijn favoriet.

Deze film was serieus nog beter dan de eerste, het verhaal was sterk en goed. Johnny Depp speelt er in mee, hallooo. Daarbij *SPOILER* komen ze ook weer terecht op Hogwarts, heerlijk! Wel had deze film ook een open eind, dat was jammer maar geeft wel aan dat er nog een derde film gaat komen.

Welke films keek jij afgelopen maand?
:Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties