Review | Treets bubble shower jelly's Juicy Appel & Smashing Raspberry

by - 07:00


Toen ik laats door de Etos heen liep viel mijn oog ineens op een mega groot schap vol bruisballen, zepen en jellys. Een grote bad hemel was het! En Lieke is Lieke niet als iets zou laten liggen, dus jawel ik nam twee jellys mee.

Lush verkoopt al jaren shower jellys en al jaren twijfel ik steeds om deze aan te schaffen. Toch vond ik ze altijd erg prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt, en daarbij wist ik niet of zij het proberen waard zijn.

Treets bubble

Begin deze maand lanceerde Treets bubble hun lijn bij de Etos. Een hele lijn aan kleurrijke bad goodies. Leuk voor in je surprise of onder de kerstboom! Ja dit schap straalde echt in de kleine Etos in ons winkelcentrum waar ik stond.

Bij de Etos was mijn keuze redelijk makkelijk. Zepen heb ik al voldoende, bruisballen zijn heerlijk maar er was zoveel keus en de shower jellys wilde ik zeker eens proberen. Ik was nog niet bekend met het merk Treets en was daarbij ook heel benieuwd geworden naar de producten..

De Treets bubble lijn bestaat uit bruisballen, extra bruisende ballen, bad muffins, kneedzepen, zepen en shower jellys. Van de vijf shower jellys die er zijn heb ik mij netjes beperkt tot twee, Juicy Apple en Smashing Raspberry.


Juicy Apple & Smashing Raspberry

Pink is my happy colour dus de keuze voor Smashing Raspberry was niet heel moeilijk, en daarbij framboos is heerlijk. Vorig jaar kocht ik de appel douchegel van The Body Shop kerstcollectie, deze vond ik zo enorm lekker ruiken dat ik nu weer voor een appel geur ging.

Ik ben geen slecht persoon die stiekem de potjes open draait om te ruiken aan producten die geen testers zijn, dus ik moest geduld hebben tot ik thuis was. Of eigenlijk toen ik de auto in stapte. Ik was zo benieuwd naar de geur van deze producten. Smashing Raspberry heeft een lekkere zoete geur en Juicy Apple ruikt lekker fris. De geur heeft mij verrast dus ik werd nog meer benieuwd naar de producten. 

De verpakking ziet er enorm leuk maar toch simpel uit. Een hard plastic cupje met een roze draaidop. In het cupje zit 110 gram aan product en is 12 maanden houdbaar. Ik vind de namen voor de jelly's enorm leuk, ze klinken zo lekker dat je de producten eigenlijk al wil kopen

De jelly is makkelijk uit de verpakking te halen. Ik had in het begin veel moeite om de jelly vast te houden, dat ding word zo enorm glad als hij nat is. Ik stond mijzelf letterlijk uit te lachen onder de douche. Anyway het douchen lukte gewoon even niet. Maar het is heerlijk! Hij maakt je huid zacht en laat een lichte maar lekkere geur achter.De Treets bubble producten zijn verkrijgbaar bij Etos vanaf €2,99. Tot maart 2019 loopt er een actie met betrekking tot de bruisballen, in een aantal zit namelijk een gouden munt verstopt waarmee je een jaar lang bruisballen of een workshop bruisballen maken voor twee winnen.

Heb jij al iets gescoord van deze leuke collectie?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties