Mijn week | Lazy day off, Sinterklaas en naar Glow

by - 12:39


De weken vliegen mij echt voorbij, zo snel dat ik gewoon vorige week ben 'vergeten' te bloggen. In de afgelopen week heb ik wel weer wat hele leuke dingen gedaan, maar ik moest vooral ook echt bijkomen!


Mijn week

11/11 is in Den Bosch een hele mooie feestdag, wij vieren dan de start van Carnaval. De zondag was ik hier als rasechte Bosschenaar ook bij, dit werd nogal laat dus maandag ochtend voelde ik mij niet helemaal topfit op het werk. Die avond heb ik ook vrij weinig gedaan en lag ik vroeg te slapen.

Dinsdagavond na mijn werkdag heb ik gezellig een avondje afgesproken met een vriendin, Quinty. We zijn langs de Mac geweest ofcourse second dinner. Daarna zijn we lekker rond gaan rijden met foute hits en hebben we fijn gekletst. Woensdag had ik een vrije dag en ik was echt luier dan lui.. Ik heb heel de ochtend in bed series geslapen en series gekeken. De middag besloot ik maar om uit bed te rollen, te ontbijten en ben ik lekker ontspannen in bad geweest. Ik heb mijn kamer opgeruimd en ook nog blogfoto's gemaakt.

Donderdagavond ben ik samen met Quinty naar Glow in Eindhoven. Ik hoorde er altijd leuke verhalen over en besloot om dit jaar eens te gaan kijken. Nadat we uiteindelijk een parkeerplek gevonden hadden en het station overgestoken waren iedereen die geweest is kan bevestigen hoe verschrikkelijk dit was, kwamen we aan in het centrum. We hebben de hele tour gelopen, en eerlijk is eerlijk. Ik vond het tegenvallen! Zo zonde eigenlijk.. Volgens vrienden bleek het dit jaar ook minder te zijn dan voorgaande jaren.

Vrijdag avond heb ik een gezellig avondje gehad en heb ik lekker gegeten en wijntjes gedronken! Het eten was echt gewoon wauw. Zaterdag overdag moest ik werken, het was een rustige dag en rond de middag begon ik mij ook echt enorm te vervelen. Gelukkig was het al snel 5 uur en kon ik dus mooi gaan, ik had s' avonds namelijk al Sinterklaas bij mijn opa en oma thuis. We hebben eerst gezellig geborreld, daarna cadeautjes uitgepakt en we sloten af met eten.

Zondag was een lui dagje, ik heb met een vriend foto's gemaakt en daarna heel de dag lui geweest. Heerlijk zo'n dag!

Foto'sDeze koekjes zijn echt het leven!

Een dagje vrij betekend ook een goede en lekker lunch! Een gebakken eitje met spek, tomaat en champignons <3 


Ik ben zo verliefd op deze rosé gouden spiegel <3

Sneekpreview van een van de blogfoto's voor een artikel komende week.

Liefde voor mijn Rosefiels Boxy watch <3

Poseren voor kunst.The little mermaid! De bespreek ik in mijn artikel in december of de films die ik bekeken heb.

Warme choco op een koude november dag <3

Instaposts

Dinsdag 13 november


Woensdag 14 november


Zaterdag 17 november

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties