Mijn week | Halloween feestje 2 en een mega kaasplank

by - 17:37


Een dagje later dan gepland maar hey hij staat online! Afgelopen week was fijn. Ik heb gewoon weer dagelijks heerlijk gewerkt maar je merkt dat het rustiger gaat worden en dat is heerlijk. Daarbij heb ik ofcourse ook weer heel wat leuke dingen gepland.

Mijn week

Mijn week begon lekker rustig, gewoon lekker gewerkt en ook gewoon rustig aan gedaan. Dinsdagavond ging ik gezellig op de koffie bij opa en oma. Ik had ze al even niet meer gezien omdat ik druk ben met mijn werk en ik zoals ik al eerder vertelde mijn week vol plan met leuke dingen. Maar dinsdag ging ik even gezellig wat drinken bij ze, het was gezellig en had ze ook echt wel gemist!

Donderdagavond sprak ik gezellig met Quinty af. We zijn de stad in gegaan want ik wilde nog even wat spulletjes kopen voor mijn tweede Halloween feestje. Ik kan natuurlijk niet twee keer dezelfde outfit aan he dahhh. Ik kocht een bloemetjes haarband, latex en gezichts- lijm. Die zelfde avond heb ik meteen nog even geknutseld met de latex en lijm.

Vrijdagavond ben ik gezellig een avondje op het terras gaan zitten met een vriend. We hebben een mini terrastocht gehouden samen. We zijn een paar terrasjes afgegaan waar we een drankje en een hapje bestelde. Ik zat na deze avond echt vol, zeker na de mega kaasplank die wij besteld hadden.
Zaterdagochtend sliep ik lekker uit, rond de middag ging ik naar een collega. Wij zouden samen alles klaar gaan zetten voor de Doe Nederland Halloween avond! Om 5 uur waren we klaar en zijn we thuis met andere collega's pizza gaan eten. Daarna hebben wij ons klaargemaakt! 

Om 8 uur zou het feestje van start gaan, iedereen kwam langzaam aan binnen lopen terwijl wij de laatste hapjes en cocktail nog klaar maakte. We hebben twee rondes 'Weerwolven van wakkerdam' gespeeld, met een groep van 30 personen ben je hier wel even mee bezig. Rond 11 uur knalde we de muziek aan en ging het feest van start! Zondag ochtend werd ik rond 11 uur wakker, we haalde een Mac ontbijtje met een aantal collega's en hebben de laatste rotzooi van het feest opgeruimd. Later die dag had ik afgesproken met een vriend, we hebben geshopt en gezellig op het terras gezeten.

Foto's

De wond die ik maakte met schmink

Nieuw embleem erbij voor op mijn Carnavals jasje!
Pakketjes zijn altijd leukkk <3

Blogposts

Ik ben zoals jullie misschien wel weten actief aan het zoeken naar een plekje voor mezelf. Zo ga ik ook al woonwinkels en de kringloop af om ideeën op te doen en leuke dingen te scoren. Maar een huis vol meubels is niet alles, wanddecoraties maken je huis ook echt jouw huis. Toen mij gevraagd werd of ik een wereldkaart op canvas wilde ontvangen zei ik daarom ook geen nee!

Smèrrig, de naam ligt gewoon al lekker in de mond. Vorig weekend hadden zij weer een heerlijk festival op de planning staan, en ofcourse was ik daar ook aanwezig. Als kind van de duivel kan je een echt Smèrrig halloween feestje niet missen.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties