Interieur | Een wereldkaart op Canvas

by - 07:00


Ik ben zoals jullie misschien wel weten actief aan het zoeken naar een plekje voor mezelf. Zo ga ik ook al woonwinkels en de kringloop af om ideeën op te doen en leuke dingen te scoren. Maar een huis vol meubels is niet alles, wanddecoraties maken je huis ook echt jouw huis. Toen mij gevraagd werd of ik een wereldkaart op canvas wilde ontvangen zei ik daarom ook geen nee!

Wereldkaarten.nl

Wereldkaarten is een onderdeel van de website fotocadeau.nl. Ik werd benaderd om een wereldkaart op canvas te ontvangen van 120 x 80 cm, dit leek mij natuurlijk heel leuk. Maar momenteel heb ik nog een slaapkamer waar net een bed en kledingkast in past, ruimte aan de muur heb ik al niet veel, dus of dat zou passen zag ik niet helemaal voor mij. Ik koos een kleiner formaatje 100 x 50 cm.

Applaus voor de snelle en ook goede service. Enkele dagen na mijn bestelling kwam het canvas al binnen! Hij zat erg goed verpakt met karton en bubbeltjes plastic. Helaas is mijn canvas niet helemaal heel thuis bezorgt, hier baalde ik enorm van. Na 3 dagen ontving ik een nieuw canvas thuis met een excuus mailtje. Dit vind ik echt top service!

Canvas met Geometrische lijnen

De website van wereldkaarten.nl staat vol met verschillende canvassen; kleur of zwart wit, met teksten, oude kaarten of moderne kaarten. De keus is enorm en dat maakte mijn zoektocht niet gemakkelijker. Uiteindelijk maakte ik een selectie van meerdere canvassen en toch kwam het canvas met de geometrische lijnen steeds naar voor.


Ik had nog precies één muur in mijn kamer 'over' lees: ik heb mijn lichtjesmuur verkleind en verplaatst waar dit canvas dus kon hangen. Nu ben ik echt een kneus als het gaat om klussen dus ik liet mijn vader twee schroeven in de muur zetten. Dit canvas heeft een prachtige plek boven mijn bed gekregen.

Al koos ik een canvas een maatje kleiner, nog is hij mega groot. Maar dit vind ik echt prachtig! De bedrukking van de canvas is prachtig en het materiaal is erg stevig. Daarbij heb ik inmiddels ook een bestelling gedaan voor een landkaart van Nederland, gewoon een klein formaatje.

Liefs, Lieke 

You May Also Like

0 reacties