Film | 5 films die ik afgelopen maand gezien heb #2

by - 07:00


Er is weer een maand voorbij en daarbij ook een maand vol films! Netflix, Videoland, Popcorn time en natuurlijk bioscopen afgestruind voor leuke films. Vandaag deel ik weer 5 leuke films die ik de maand oktober/november gezien heb.


1. The Nun

The nun zelf kende ik al uit de film The Conjuring 2, hier ging ik ooit met mijn date naartoe Bas als je dit leest, was gezel, anyway, ik scheet toen al mijn broek vol. Moet je nagaan hoe bang ik was om naar deze film te gaan. Ik ging samen met mijn beste vriend Lars, en die heeft het eerste deel redelijk wat pijn gehad aan zijn arm. Later in de film vond ik het eigenlijk niet meer heel eng, vooral wat schrikmomenten. Ik vond hem, na wat ik verwacht had, best wel tegenvallen.

2. A Simple Favor

Naar deze film was ik echt enorm benieuwd. Ik had al vaker een voorstukje gezien ja iknow ik ga te vaak naar de bios en deze film leek mij dus echt heel leuk. Blake Lively en Anna Kendrick spelen er in mee. In het begin vond ik de film echt enorm spannend, maar naar maten we verder het verhaal en de film in gingen werd het zo vaag. Het einde leek ook wel alsof het gewoon afgeraffeld was en maar 'iets' bedacht was.

3. Sarah Burgees is a Loser

Ja weer zo'n lekker Netflix film, gewoon verstand op nul en lekker kijken. Deze keek ik vlak nadat die uit kwam, ik hoorde al wat goede verhalen van vriendinnen. En ik kan bevestigen dat dit gewoon een leuke onrealistische film is, heerlijk!

4. Crazy Rich Asians

Ik had hier ook al wat vaker de trailer van voorbij zien komen tijdens mijn bioscoop bezoekjes. Mijn beste vriendin Renee leek het wel leuk om naar deze film te gaan. We waren niet de enige met dit idee want de hele bios zat bomvol! Het was een leuke romcom, we hebben gelachen maar verder was het ook een hele leuke film.

5. Hellfest

Quinty had weer het goede idee om naar deze film te gaan, die meid en horror films.. En ook al slaap ik er slecht van, ik ga altijd mee. Al leek deze film mij meer leuk en tegelijk ook eng. Nou en of die eng was, ik heb een aantal keer achter mijn sjaal gezeten en stiekem gegild. Het is een hele goede horror film en daarbij is hij ook zeker 'leuk' voor zover je een horrorfilm leuk kan noemen en raad ik hem iedereen aan!Wat was jouw favoriete film afgelopen maand?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Wat leuk! Ik heb ze alle vijf nog niet gezien. Deze maand keek ik vooral veel cheesy kerstfilms. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen