Festival | Smèrrig Halloween Party

by - 07:00


Smèrrig, de naam ligt gewoon al lekker in de mond. Vorig weekend hadden zij weer een heerlijk festival op de planning staan, en ofcourse was ik daar ook aanwezig. Als kind van de duivel kan je een echt Smèrrig halloween feestje niet missen.

Voordat jullie het vooral uit mijn duim gezogen festival avontuur gaan lezen wil ik wel mededelen dat ik diep moet graven aangezien het rosé bier mij erg goed smaakte. Want ja dit schonken ze daar +1 en nee niet in een gewoon bekertje, nee het moet meer en het was zeker meer.

Wekenlang heb ik mij bedacht in welke outfit ik mij ging vertonen op Smèrrig. Ga ik full face in de schmink en laat ik het nepbloed langs mijn lichaam naar beneden lopen of ga ik simpel met alleen duivel oortjes op mijn hoofd.. ? Die twijfels bleven door mijn hoofd spoken, gehehe.

Ik ging voor de combinatie Smèrrig en Halloween, ik had een outfit aan met een zwart rokje en een mesh top. Die heb ik aangekleed met hoge zwarte sokken met een rode strik, een haarband met hoorns en een rood strikje om mijn nek. Ik gooide wat bloed op mijn gezicht en maakte mijn lippen rood. Kind van de duivel.

Smèrrig halloween 

Het festival is veel gegroeid in de afgelopen jaren en is daarom met Halloween verplaatst naar de Brabanthallen. Bij binnenkomst zag het er al leuk aangekleed uit, beter dan het Supremacy feestje een aantal weken geleden. Het festival was opgedeeld in 2 stages met daaromheen genoeg eet tentjes, een waarzegger, schminkhoek en de speeddate tafel.

De line-up was gruwelijk, niet alleen was er al weken bekend dat Cascada op zou treden, nee last minute maakte ze gewoon nog even bekend dat ook Chipz op zou treden. Ja toen ik 7 jaar was ben ik bij een concert van ze geweest en ook deze avond stond ik vooraan mee te bléren op de muziek. Daarbij gleden we nog weg bij Def Rhymez, hebben we heerlijk kunnen dansen op Johnny500, was er een leuk gastoptreden van Marco Borsato en Ali B kuch spacekees en zijn Nixus en Jordan omgetoverd tot de Smèrrig Diskjokies.

Mijn lever is die avond afgestorven, ik vond confetti op plekken waar het niet hoort en mijn lipstick zat op mijn voorhoofd. Maar dat is Smèrrig en dat is gewoon heerlijk!

Zie ik jou ook bij de Coalitie op 29 december?
Liefs, Lieke 

Foto's via de Facebook pagina van Smèrrig

You May Also Like

0 reacties