Mijn week | Hellfest, uiteten en Smerrig festival

by - 20:00


Het is alweer even geleden dat er een 'Mijn week' online is gekomen, uberhaupt een blogpost. De reden is dat ik een nieuwe baan heb, ik te veel leuke dingen doe en dus geen tijd heb om te bloggen. Slecht excuus maar ik kan natuurlijk maar beter gewoon eerlijk zijn. Vanaf vandaag kunnen jullie gewoon weer 3 á 4 post per week op Lifestyle Lieke lezen!

Ik ga mijn week een klein beetje aanpassen. Ik heb al een tijdje een fulltime baan en om nu per dag te lezen dat ik naar mijn werk ging en weer naar huis is ook niet leuk. Vandaar dat ik gewoon de highlights van mijn week vertel, leuke foto's deel en ook nog een overzicht van de blogposts/instaposts van die week.

Mijn week

Omdat ik een fulltime baan heb ben ik overdag dus op kantoor aan het werk op de afdeling sales van een activiteiten bureau. Zoals ik al aangaf plan ik veel leuke dingen daarnaast. Maar daardoor ben ik dus ook moe, ik heb gewoon geen tijd meer voor mezelf. Maandag begon ik de week dus ook heel moe, mijn beste vriendinnetje Quinty was jarig, ik was van het weekend al op haar verjaardag geweest. Maandag avond bestelde ik haar cadeautje.. Deze vindt je als je verder leest tussen de foto's!

Dinsdag avond ging ik samen met Quinty naar de film, dinsdag is onze vaste filmavond omdat de films bij de Vue in Den Bosch dan maar €6,- zijn! We gingen naar de film Hellfest en jezus wat was ik bang, het was een goede film maar ik was echt bang. Ik heb die nacht dus ook erg slecht geslapen.

Woensdagavond heb ik een herfstschoonmaak in mijn kamer gehouden. Mijn kamer was netjes gezegd een bende. Mijn halve kledingkast lag op de grond, verpakkingen van pakketjes, lege flesjes drinken etc. Ik heb mijn kamer grondig opgeruimd en ook mijn kast goed doorzocht naar kleding die ik niet meer draag. Deze week zal ik die items op United Wardrobe zetten, ben je geïnteresseerd? Houdt mijn insta story in de gaten.

Vrijdag na mijn werk heb ik met collega's geborreld en ben daarna uiteten geweest bij Barzza. Dit is een leuk knus tapas restaurant in het centrum van Den Bosch. Heerlijke Spaanse gerechten en goede wijn! Zaterdag was het dan eindelijk zover, de Smérrig Halloween party! Ik had er zoveel zin in en kijk er op terug met een grote lach. Zondag was het daarom ook lekker uitbrakken, slapen en gewoon niets doen. Mijn beste vriend sleurde mij toch mijn bed uit om mee te gaan eten bij Heinde & Ver. Ook dit is enorm goed tapas restaurant, net buiten het centrum van Den Bosch.

Foto's

Mijn nieuwe Carnavals embleem kwam maandag binnen. Ik heb zoveel zin in 11-11!


Ik heb de serie inmiddels bijna af, hij is echt heel goed en spannend!

Wijntjes en tapas <3

De look die ik bij mijn zusje maakte voor Halloween!

Cascada was gewoon op SnérrigHeeerlijk eten!
Vanaf volgende week ga ik ook mijn blog- en instaposts van de afgelopen week delen!
Hoe was jouw week?

Liefs, Lieke 

You May Also Like

0 reacties