Telefoon | Mijn hoesjes van Ideal of Sweden

by - 06:19


Als je mij op Instagram volgt dan weet je dat ik een vaste samenwerking met Ideal of Sweden heb. Ik krijg steeds weer leuke hoesjes op gestuurd. Daarom dat ik vandaag een artikel schrijf over alle hoesjes die ik het afgelopen jaar ontvangen heb. Een kleine ode aan Ideal of Sweden.Ik werd altijd jaloers van de meiden op Insta die steeds met een nieuw hoesje van Ideal of Sweden rondliepen, ze zijn heel mooi en fashionable. Ik wilde ook enorm graag een samenwerking hebben maar het liet van zich wachten. Vorig jaar werd ik per mail dan eindelijk benaderd en mocht ik een hoesje uitzoeken.

Ja dit was nog een hele opgave. Ideal of Sweden staat vol met leuke hoesjes! Dieren printjes, bloemen printjes, effen kleuren en wallet cases. Ik heb twee dagen heel de site bekeken en uiteindelijk viel mijn keuze op de 'Banana coconut' case. Een lekker zomers hoesje met bananen, ananassen en kokosnoten. Ik was zo blij met dit hoesje, nooit verwacht dat ik er uiteindelijk nog veel meer ging krijgen.

Het tweede hoesje dat ik uit koos was de 'One in a melon' case. Wederom een zomers en fruitig hoesje, deze keer met meloentjes er op! Momenteel zit dit hoesje ook op mijn telefoon heen, ik word er zo blij van. Zo lekker zomers, en aangezien het weer in Nederland toch zomers door zet kan dit nog makkelijk.

Hannalicious kwam uit met een collectie en ook hiervan mocht ik een hoesje uit kiezen, het was een marble goud hoesje. Deze heb ik alleen wel aan mijn beste vriendin gegeven, je kan er natuurlijk maar eentje om je telefoon doen. En dit hoesje is inmiddels ook niet meer verkrijgbaar.

Na de hoesjes kwam Ideal of Sweden uit met een leuke campagne, eentje waarbij ik de Mayfair clutch mocht ontvangen. Een super handige clutch waar je je telefoon en belangrijke pasjes in kwijt kan. Ik had een moment dat ik dacht dat ik het hoesje gesloopt had, maar wat blijkt, het hoesje is magnetisch en alle Ideal of Sweden hoesjes blijven er in vast zitten. Zo leuk!

Het laatste hoesje dat ik binnen kreeg was de 'floral romance'. Eens wat anders dan de andere hoesjes. Een pastel fleurig hoesje waar ik al een tijdje mijn oog op had. Deze is mega leuk te combineren met de Mayfair clutch!

Inmiddels is er alweer een nieuwe collectie online gekomen, de autumn/winter collectie '18. Ook hiervoor mocht ik weer een leuk hoesje uitzoeken, maar deze houdt ik nog even voor mijzelf. Jullie zien hem snel op mijn Instagram verschijnen.

Wat is jou favoriete hoesje van Ideal of Sweden?
Of wil je ook zo'n fashionable hoesje? Gebruik de code LIFESTYLELIEKE voor 20% korting!
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties