Review | Nivea Micellair shampoo

by - 07:00


Onlangs liep ik door het Kruidvat heen waarbij mijn oog viel op een van de nieuwe Nivea producten. Micellair shampoo. Ik ben bekend met het micellair water waar je je gezicht mee kan reinigen, maar shampoo had ik nog niet van gehoord. Omdat ik een groot fan ben van micellair water, wilde ik deze shampoo ook graag testen.De verpakking vind ik strak, simpel en leuk. Lekker zo'n opvallend roze of de andere varianten blauwe of groene tekst en dop. Er staat voldoende informatie op die je nodig hebt om te weten welk product het is, wat er in zit en hoe je het moet gebruiken.

Zoals ik net al aangaf en mensen die mij al langer volgen weten dit ook ben ik enorm fan van micellair water. Het reinigt mijn huid altijd zo fijn, het reinigt snel en diep en mijn huid raakt er niet geïrriteerd door. Micellen zijn erg effectief voor het reinigen van je huid en nu dus ook blijkbaar voor je haar! Micellen trekken vuil aan als een soort magneet, hierdoor word je huid heel grondig gereinigd en blijft je huid schoon en zacht.

Nivea komt nu dus naast hun micellair water met een micellair shampoo, nee niet één maar drie. De Nivea micellair hydrating shampoo hydrateerd, is verfrissend en hersteld het haar. Hij is geschikt voor droog haar en bevat een lotus-extract. Nivea purifying micellair shampoo is voor normaal tot vet haar en zorgt dat je haar lange fris blijft met het citroenmelisse-extract. Als laatste de Nivea comforting micellair shampoo, deze shampoo is geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Hij beschermt, reinigt effectief en zorgt voor langdurige frisheid door het waterlelie-extract. Ik koos voor de comforting variant omdat mijn hoofdhuid dus snel geïrriteerd raakt.

Time to test! Ik ben heel erg te spreken over de micellair wateren van Nivea dus mijn verwachtingen van de shampoo zijn erg hoog. Ik heb van mijzelf een bos krullen en ik doe erg veel met mijn haar, toch probeer ik het maar 1 soms 2 keer per week te wassen omdat dit veel beter voor je haar is. En ofcourse voor mijn snel geïrriteerde hoofdhuid. De shampoo bevat geen siliconen en daar ben ik ook al erg blij om.

Ik zeepte mijn haar lekker in en ik vond dat het schuimen wel tegenviel, dit betekend natuurlijk niet dat veel schuimende shampoo's beter zijn maar toch. Nadat mijn haar uitgespoeld en opgedroogd was voelde het enorm licht aan, alsof echt al het vuil eruit getrokken was en het nu zo licht als een veertje was. Het ruikt lekker fris en dit gevoel houdt zeker een aantal dagen aan. Heerlijk!

Dat ik hoge verwachtingen had van deze shampoo dat merkte ik al bij mezelf toen ik het product kocht. Maar ik ben er erg over te spreken! Hij geeft je een mega schoon en fris gevoel, dit heb ik nooit eerder bij een shampoo gehad. Zelfs na een week wel een beetje bijhouden met droogshampoo is mijn haar nog gewoon te doen. Ja zeker een aanrader.

De flessen bevatten 400ml, komen in 3 verschillende soorten voor elk haartype en bevatten geen siliconen. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €4,99 per stuk.

Heb jij ze al?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties