Review | Maybelline super stay matte lip ink's

by - 07:00


De matte vloeibare lipsticks van Maybelline liggen al een hele tijd in de schappen. Nadat ik ze steeds vaker voorbij zag komen wilde ik ze natuurlijk ook zelf proberen. Ik kocht 3 verschillende kleuren en ik testte ze uit.Het merk Maybelline heb ik altijd jaren met plezier gebruikt, BB creams, blushes en lipsticks. De super stay matte lip ink's waren mij nooit eerder opgevallen in het schap, anders had ik ze wel eerder aangeschaft!

De verpakking ziet er duidelijk uit, met niet te veel tekst. Je weet aan de hand van de verpakking welke kleur je in je handen hebt. Verder ziet de verpakking er vrolijk en leuk uit. Als je hem open draait komt er een lang stokje met een hele fijne applicator uit. Hij is namelijk erg flexibel en ook lekker zacht.

65 Seductress
De eerste kleur die ik in mijn handen had was seductress, een zacht roze nude tint. Een beetje te vergelijken met mijn all time favorite lipstick van MAC, Mehr. Echt een heel mooi kleurtje en ik nam hem eigenlijk zonder de kleur goed te bekijken mee.

Thuis bracht ik hem meteen aan op mijn lippen. En zo fijn als dat de applicator eruit ziet, zo zacht is hij. Hij brengt heel fijn aan en het is niet een te dikke of te dunne substantie. Nee gewoon prima. De kleur is mooi en heel simpel. Een leuk all day kleurtje.75 Fighter
Twee dagen later ging ik terug naar de winkel om er een kleurtje bij te halen. Een iets donkerdere peachy/bruine tint. Leuk voor de herfst en winter periode! Ook deze brengt erg fijn aan en de substantie is prima.

De kleur is heel intens maar i love it! Gewoon een hele mooie bruine kleur die je goed dagelijks zou kunnen dragen.20 Pioneer
Tja.. Lieke zou Lieke niet zijn als ze nooit genoeg heeft. Een dag later stond ik weer in de winkel. De rode kleur had ik namelijk al de hele tijd op het oog, maar de eerste keer vond ik het iets te gewaagd en de tweede keer was hij er niet meer. Drie keer scheepsrecht en jawel hij was er weer!

Een diep rode kleur die bij elke outfit voor elk feestje zou passen. Ik ben echt verliefd op deze kleur! Hij brengt fijn aan en zit prachtig.Ik ben weg van deze lipsticks, ze blijven een hele dag gewoon echt goed zitten. Ja ik weet dat het slecht is maar een tijdje geleden na iets te veel drankjes ben ik meteen mijn bed ingekropen, de volgende dag werd ik wakker met mijn lipstick nog steeds perfect op mijn lippen!

Hij blijft dus echt de hele dag en nacht goed en mooi zitten. Wel moet je echt oppassen als je uitschiet, dit is lastig af te halen. Ook zijn velletjes op je lippen goed zichtbaar als je deze lipstick draagt.

Heb jij al een van deze matte vloeibare lipsticks?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Wat zien ze er goed uit! Je hebt ook wel echt kleuren gekozen die mij ook aanspreken, vooral Fighter en Seductress vind ik prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt super benieuwd naar de lipsticks. De kleuren zien er in ieder geval al super goed uit! Hopelijk voelen ze niet droog aan op de lippen.

    BeantwoordenVerwijderen