Review | Essence be you tiful oogschaduwpalette

by - 07:00


Essence is onlangs met een aantal nieuwe paletten op de markt gekomen. Ik kon niet wachten tot deze vernieuwde najaarscollectie in de winkels lag, ik ben voor een aantal weken lang dagelijks het Kruidvat in gelopen om te kijken of het er al lag. Vorige week was het mijn geluksdag.Het zijn in totaal 3 nieuwe paletten die allemaal 9 pans bevatten:
- Follow your heart
- Never give up your daydream
- Be you tiful

Be you tiful was liefde op het eerste gezicht. De nieuwe paletten zien er aan de verpakking al prachtig uit. Maar deze sprong er voor mij echt uit. Het is een hard kartonnen verpakking met leuke aansprekende kleuren, en ja de rosé gouden details doen het hem gewoon. Als je het palette opent zie je 9 mooie nude kleurtjes, i love it! Ook weer die mooie rosé gouden details om de pans heen. En er zit een spiegeltje in de binnenkant, heel handig om mee te nemen dus.


Niet alleen het palette zelf heeft een leuke naam, nee ook de oogschaduw kleurtjes zelf hebben en leuke naam. Van links naar rechts: In the buff - Greige on - Taupe up - True me - On my own - Fired up - My time - Coffee talk - Midnight. Het palette bestaat uit 4 matte nude kleuren, 4 chrome/glitter kleuren en een zwarte pan.

Deze keer heb ik geen swatches voor jullie maar ik maakte een look. Nee ik ben geen professional maar ik wilde jullie wel even laten zien hoe ik de kleuren gebruik! Ik gebruikte de kleuren My time, On my own, In the buff, true me en midnight voor deze look. Ik verbaas mij echt over het pigment van het palette. Ik heb voor mijn eyeliner de kleur midnight gebruikt, hier voor heb ik mijn kwast een beetje nat gemaakt maar wauw, echt een mooie diep zwarte lijn. En de nude kleurtjes komen prachtig met elkaar overeen.


Ik ben erg te spreken over dit palette en verbaas mij enorm over de pigmentatie er van. Het palette is alle Kruidvat en Trekpleister filialen met een groter schap verkrijgbaar. Het palette kost €6,99 en het is echt waar voor je geld.

Heb jij al iets uit de nieuwe Essence collectie?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties