Persoonlijk | Mijn zomer favorietjes

by - 07:00


Ook al laat het weer het nog niet merken, we moeten er echt aan geloven dat het nu echt herfst is. Toch wil ik er liever niet aan denken en zit ik met mijn gedachte nog bij de zomer. Ik deel daarom vandaag mijn zomer favorieten met jullie.Ik deelde eerst altijd mijn favorieten van de maand maar daar kwamen steeds dezelfde producten terug en eigenlijk vond ik het ook niet leuk om dit steeds te delen. Het voelde een beetje verplicht. Nu breid ik het uit naar een heel seizoen waarin ik niet alleen mijn favorieten producten deel. Maar ook festivals, herinneringen en food!

Make-up
In de zomer draag ik het liefst zo min mogelijk make-up. Als het warm is zweet ik het er toch vanaf en als ik in de zon ga liggen dan draag ik het liefste niets. Ik had een aantal make-up favorieten die ik er steeds vaker bij pakte deze zomer.

Het Iconic pro palette van Revolution make-up, en dan met name de nude en bruin tintjes. Ik draag geen heftige make-up looks en al helemaal niet dagelijks. Ik ben aan het experimenteren met looks maar ik kan het nog niet helemaal vinden. Toch pakte ik dit palette er elke keer bij.

De Sunkisses bronzer is echt prachtig en zoals je kan zien scoorde ik hem met 50% korting! Het is een mooie bronzer met een kleine shimmer er in.

Mijn Naked illuminated highlighter van Urban Decay is mijn lieverdje als sinds ik hem kocht, ook deze zomer droeg ik hem veel. De zon valt er altijd zo lekker op haha.

Voor mijn lippen had ik twee producten, mijn Burt's Bees lipbalm en mijn lippen gehydrateerd te houden en mijn MAC velvet teddy lipstick. Beide fijne en mooie producten

Verzorging
Naast make-up had ik ook een aantal favoriete verzorgingsproducten. Waaronder de pure coconut shampoo van de Action. In Juli liet ik mijn haar verven en dit heb ik door een te hete stijltang beschadigt, hier baalde ik enorm van. Deze shampoo heeft alles weer rechtgetrokken. In combinatie met het Andrélon haarserum voor geverfd haar.

De Mermaid vibe zeep van de Catch & Shine collectie van het Kruidvat lijkt niet op te gaan. Toch pakte ik deze er heel vaak bij, hij ruikt zo lekker fris en zomers.

Ook de sunkissed primer van de Etos was een favoriet, deze scoorde ik net als de bronzer uit dezelfde collectie met 50%. Mijn make-up bleef een stuk beter zitten met deze basis.

Als laatste twee producten van The Body Shop. Ik had er al een hele tijd niks meer besteld tot er een sale mail binnen kwam. Ik gooide zo deze fris ruikende aardbeien deo en de Piña collada showergel in mijn mandje. Dit zijn echte summer musthaves!

Outfit
Ik heb twee favoriete outfits gehad deze zomer, stiekem echt duizend meer maar als ik toch moest kiezen ga ik voor deze twee. De eerste outfit kocht ik tijdens een middagje shoppen in Eindhoven met een vriendin. Ik werd verliefd op het broekje, hij zit fijn en is lekker luchtig. Na lang zoeken vond ik hem in de H&M in mijn maat! Het topje vond ik ook enorm leuk en eenmaal in het pashokje bleek het een perfect match. De haarband scoorde ik die middag bij de SoLow, toevallig dat die perfect bij het broekje past.

De tweede outfit is met mijn favoriete kleur at the moment oker geel. De broek bestelde ik bij Shein, omdat ik deze site graag eens wilde testen. De top kreeg ik bij een samenwerking met Zaful. Een lekker goedkope outfit maar hij zit echt top en hij is van goede kwaliteit. De schoenen zijn het duurst van allemaal. Mijn geliefde Fila's


Locatie
Ondanks dat ik niet op vakantie ben geweest ben ik wel veel weggeweest. De locatie waar ik het mij het meest bevond deze zomer was de kermis. Alsof ik met ze mee verhuisde van stad naar stad. In Tilburg, Eindhoven, Rosmalen en Den Bosch heb ik de kermis bezocht. Attracties ga ik weinig tot niet in. Ik ben er voor de gezellige feestjes, het kijken van mensen vanuit het terras en de suikerspinnen natuurlijk!

Herinnering
Ik heb echt heel veel leuks gedaan dat me soms bedenk hoe ik er ooit tijd voor heb gehad. Ik heb twee van mijn leukste herinneringen op een rijtje gezet. Met mijn beste vriend ben ik een avond gaan varen door Den Bosch. We hadden een sloepje gehuurd, eten en drinken gekocht en zijn zo 3 uur gaan varen om en door de stad heen. Het was enorm lekker weer en het was super gezellig.

Mijn lieve collega's, inmiddels ben ik binnen het bedrijf overgestapt naar de afdeling sales en mis ik mijn collega's op de werkvloer wel. Maar afgelopen zomer hebben we veel leuke dingen gedaan, foodtruck en dance festivals af gegaan, met zijn alle hartstikke dronken op de zomerfeesten, twee keer een personeelsbarbecue gehouden, spelletjesavonden, terrasjes en natuurlijk ook werken.Festival
Ik dacht dat het wel mee viel dit jaar maar stiekem heb ik toch heel wat festivals bezocht. Trek festival, Smerrig zomerweekender, Solar en Parkbeats. Allemaal waren ze hartstikke leuk en heb ik er echt van genoten, maar Solar staat in deze favorieten toch op nummer één.

Drankje
Ik ben niet vaak in Tilburg geweest maar dit drankje ontdekte ik deze zomer en ik ben verliefd! De Sours Licor 43 cocktail bij Ibiza in Tilburg is echt heaven.

Eten
Dit tentje zit al een tijdje in Den Bosch maar ik ben er nooit naartoe geweest. Bar35 een lekkere en leuke burgers en beer tent! Ik ben er een aantal keer geweest en heb al verschillende burgers geprobeerd, stuk voor stuk heerlijk met een goed biertje erbij.

Hoe was jouw zomer?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties