Health | Free the boobs

by - 07:00

Tumblr

We gaan het vandaag eens over onze boezem, koplampen, voorgevel en misschien wel de meest bekende benaming, borsten hebben. Heren als je hier bent gekomen om wat pikante kiekjes te bekijken, helaas dan moet ik je teleurstellen. Dames vandaag ga ik jullie wat vertellen over het door het leven gaan zonder bh.

Ik ben niet ineens een gezondheidsgoeroe en ik ga je nu niet vertellen wat je moet doen maar ik heb een beetje getest en gelezen en ik wilde dit graag delen.

Al vanaf het moment dat ze beginnen te groeien, op de achtergrond luister ik naar Kinderen voor Kinderen met het tietenlied, krijgen we van onze moeder het advies om een bh te dragen. De meest schattige dingen komen voorbij en jij bent natuurlijk hartstikke blij dat je met cup AA zo'n ding mag dragen. Want dan hoor je er echt bij, ja bij de vrouwen. Ik heb het heel lang uitgesteld met dragen van een bh, het is nou niet dat ik echt knoeperds had. Nee ze haalde de AA nog niet. Terwijl iedereen flaneerde met haar bh van de Hema, want daar zitten van die leuke hartjes en strikjes op stelde ik het allemaal nog even mooi uit. Ook voelde ik mij een beetje voorschut met een bh aan. 
Google

Mijn eerste jaar op de middelbare school werd ik ongesteld, meteen mijn eerste schooldag. Omdat ik dit mega heftig was ben ik al erg vroeg aan de pil gegaan. En ja hoor the growing began. Het was dus wel tijd voor een bh en opeens was het voor iedereen om mij heen inclusief mij heel belangrijk om twee toeters te hebben. Ik ben inmiddels 21 en een paar cup maten verder, een leuke bh is er in mijn maat niet te vinden. Ze zijn gewoon simpel en mocht ik geluk hebben zijn ze er in een leuk kleurtje met een beetje kant er aan.

Maar ik las dus een artikel over meiden die weinig tot geen bh dragen in het dagelijks leven. Ik heb al pijn als ik de trap op huppel zonder een bh aan te hebben dus ik moest er niet aan denken om hem een hele dag uit te hebben. Al is het wel een verlossend moment als die uit mag. Heren die toch verder hebben gelezen toen ik zei dat ik geen pikante kiekjes ging delen: Het moment dat jullie lekker op de bank zitten met je hand in je broek, dat fijne moment. Dat hebben wij vrouwen als we na een lange werk of schooldag thuis komen en eindelijk onze bh uit kunnen slingeren. Heerlijk gewoon.

Anyway, na wat research is het dus hartstikke gezond voor Bep en Truus om even lekker te hangen. Ja dat hangen daar pak ik even op door. Als jij constant met een bh aan loopt worden je borsten lui, ze liggen daar maar in een fijn zacht bedje, dit is dit waarom borsten gaan hangen. Draag je nu geen bh dan trainen je borsten zich om sterk te zijn, dit voorkomt dat ze gaan hangen. Maar om terug te komen op mijn verhaal, ik moet er niet aan denken om geen bh aan te trekken.

Toch heb ik het een paar keer geprobeerd. Tuurlijk draag ik hem s' nachts niet en doe ik hem uit als ik thuis kom na het werk en ik geen plannen meer heb. Maar ik heb het ook geprobeerd om hem eens uit te doen op een dagje weg of op een normale werkdag. En dit viel mij nog heel erg mee! Ten eerste had niemand het door, pas toen ik mensen vroeg of ze het konden zien viel het op. En het is fijn om die dingen eens los in de kooi te hangen.

Uit onderzoek is gebleken dat het inderdaad beter is om je bh soms wat minder aan te doen en gewoon je memmen even lekker aan de natuur te laten wennen. Probeer het eens!

De synoniemen voor borsten zijn mede mogelijk gemaakt door de Jongenskamer.
Draag jij vaak een bh?
Liefs, Lieke


You May Also Like

0 reacties