Films | 5 films die ik afgelopen maand gezien heb

by - 07:00


Een nieuwe topic op mijn blog, films die ik gezien heb. De laatste tijd ga ik vaak naar de film lees: bijna twee keer per week. Of ik heb een een Netflix en chill avond on my own en geniet van een leuke film. Het leek mij daarom leuk om dit met jullie te delen en er mijn mening over te geven! Dus bij deze de eerste 5 films die ik in augustus/september gezien heb.1. Mamma mia! Here we go again 

Ik ken bijna alle liedjes van Abba en ik ben hier vanwege mijn ouders ook mee opgegroeid. Zelf speelde ik mee in de shows die wij opvoerde toen ik nog werkte als entertainer. En de eerste film vond ik al super tof.

Ik heb heb de film inmiddels twee keer in de bios gezien, dus mijn mening over deze film? Hij is echt heel leuk, de bekendste hits van Abba zitten er in maar er zijn ook wat nieuwe liedjes. Het verhaal uit de eerste film word duidelijk gemaakt in de tweede film. Het is echt de moeite waard om deze te zien.

2. The kissing booth

En nieuwe Netflix film die inmiddels ook al op popcorntime te zien is. Het verhaal gaat over een meisje die al jaren een crush heeft op de broer van haar beste vriend. Ze zoenen met elkaar in de kissing booth op school maar hoe loopt dit af?

Ja girls dit is een heerlijke weg zwijmel film. De mannelijke hoofdrolspeler Jacob Elordi ziet er verdomd goed uit in de film. Ik vond het een hele leuke film maar zoals de meeste romantische komedies zijn ze lekker voorspelbaar. Leuke film om met vriendinnen te kijken!

3. The first purge

Ik ben gek op The Purge films en heb ze ook allemaal gezien. Ik dacht eigenlijk dat het na 'The Purge Election year' klaar was met deze film serie. Maar toen hoorde ik ineens dat The first purge in de bioscoop was, ik ben hier vrijwel meteen naartoe gegaan samen met Quinty.

Mijn zusje was al eerder naar deze film geweest en die vond er echt niks aan. Ik vond hem wel leuk. Hij is anders dan de andere films en veel softer, maar je krijgt hierdoor wel het ontstaan en het hele verhaal vooraf van The purge mee. Als je van deze films houdt dan zou ik hem zeker kijken!

4. To all the boys i loved before

Deze film sprak mij meteen aan toen ik hem zag op Netflix. Weer eens een goede romantische vrouwen film.

Oke dames, als je deze film gaat kijken glijd je van je stoel, bank of bed af. De hoofdrolspeler Noah Centineo is echt ongelooflijk knap! De film gaat over een meisje die brieven schrijft aan de jongens waar ze verliefd op is alleen ze verstuurd ze niet. Toch krijgen die jongens allemaal een liefdesbrief.. Heerlijk film, ik heb er geen andere woorden voor.

5. The spy who dumped me

Mila Kunis is een van mij favoriete actrices samen met Sandra Bullock en Melissa McCarthy. Deze film gaat over een vrouw wie net gedumpt is door haar vriend. Alleen komt ze erachter dat hij een dubbelleven leidde.

Deze film is spannend maar ook erg hilarisch, ik ga stuk om Kate McKinnon. Echt wat een geweldige actrice is zij. In de film vliegen we heel Europa door en komen er ook nog wat knappe mannen langs. Wederom een lekkere vriendinnenavond film.

Volgende maand kom ik weer met 5 nieuwe film reviews.
Wat was jou favo film afgelopen maand?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Ik ben naar The Nun geweest en naar Peppermint in de bioscoop. Peppermint vond ik wel een goede film.

    BeantwoordenVerwijderen