Review | L'oréal multimasking mini kit

by - 07:00


Een tijdje geleden zag ik deze schattige masker mini kit liggen in de schappen van het Kruidvat. L'oréal bracht deze maskers uit omdat elk gedeelte van je gezicht andere aandacht nodig heeft, met deze drie maskers kun je de zones de juiste aandacht geven, of te wel multimasken.

De mini kit komt in een kartonnen doosje waar 3 cupjes van 10ml in zitten, er zijn grote potten verkrijgbaar waar 50ml in zit. Deze zijn €9,99 per pot, de mini kit kostte mij maar €4,99 worth to try. Alle drie de maskers zijn pure kleien; kaolien, montmorilloniet en ghassoul. Deze kleien zijn gecombineerd met eucalyptus, charcoal en rode algen. 


De klei maskers zijn lekker romig en een echte crème textuur, dit voorkomt dat je huid uitdroogt tijdens dat je het masker draagt. Bij elkaar zorgen deze maskers er voor dat ze je huid zuiveren, detoxen en exfoliëren. 

Wat L'oréal zegt over multimasking:
“De verschillende zones in je gezicht (voorhoofd, T-Zone, wangen) hebben specifieke behoeften. Multimasken biedt hierbij een op maat gemaakte oplossing voor het aanpakken van alle huidzones tegelijk. Met de Pure Clay Maskers van L’Oréal Paris maak je je eigen multimask combinatie. Breng het juiste masker aan op iedere zone en de huid is dag na dag meer gezuiverd en stralender.”

Masker nummer één is het zwarte masker, een wel bekend masker als je het mij vraagt. De zwarte charcoal maskers hebben sinds een jaar heel Nederland in zijn greep. Dit masker geeft je huid echt een boost door de detox werking die hij heeft. Hij zuivert je huid op een zorgvuldige manier. Dit masker bracht ik aan op mijn wangen. Dit is namelijk de enige plek waar ik gezichtsmake-up gebruik.

Masker nummer twee is het groene masker. Dit masker bevat de 3 pure kleien in combinatie met eucalyptus. Dit masker zorgt er voor dat de huid goed gezuiverd word. De combinatie van de kleien met eucalyptus zorgt voor een lekkere frisse geur. Ik bracht dit masker tijdens het testen aan op mijn neus en kin, de plekken waar ik het meest last heb van onzuiverheden.

Het laatste masker is het rode masker. Dit masker exfolieert waardoor je een mooie stralende huid krijgt! Dit masker ruikt ook weer lekker fris en heeft er ook kleine scrubdeeltjes in zitten waardoor je meteen je huid scrubt wanneer je het masker er af haalt. Bij het multimasken bracht ik dit masker aan op mijn voorhoofd.

Tijd om te multimasken! Ik bracht alle maskers aan zoals ik hier boven al verteld heb, dit doe ik met een kwast omdat ik het dan wat preciezer kan doen. De structuur is heel fijn waardoor je de maskers heel makkelijk aan kan brengen, ze zijn ook lekker dik waardoor een laagje voldoende is. 

Eenmaal het masker op mijn gezicht heb ik nergens last van, alleen het trekkende gevoel dat het masker opdroogt maar verder voel ik geen prikkels of irritaties. Het masker laat je 5-10 minuten zitten en was je daarna af met lauw water. Ik heb hem lekker de volle 10 minuten laten zitten en spoelde hem daarna af. Mijn huid voelde enorm zacht en zag er heel fris en gezond uit! 

Ik ben erg te spreken over dit masker, ik heb al eens gekeken naar de 50 ml potten maar daar twijfelde ik toch steeds over. Nu ik de minikit getest heb ben ik van plan om de full size potten aan te schaffen. De maskers doen wat ze beloven en ik heb geen irritaties.

Heb jij al eens deze maskers geprobeerd?
Liefs, Lieke
   

You May Also Like

0 reacties