Mijn week | Bootje varen, brainstorm middag en een dagje naar Solar

by - 12:38


De week is weer voorbij en ik vind het allemaal weer veel te snel gaan. Ik heb zoveel leuke dingen op de planning staan waar ik steeds naar uit kijk maar het vliegt voor bij. Deze week was ook weer zo'n week!Maandag
Ik kon heerlijk uitslapen want ik begon mijn kantoor dagje pas in de middag. Zoals elke maandag ben ik op kantoor aan het werk met alle social media kanalen van Doe Nederland, omdat ik volgende week maandag begin met mijn nieuwe functie was dit de laatste maandag dat ik er mee bezig was. S' avonds hebben we een nieuwe spel getest wat we gaan verkopen, van te voren aten we bij de McDonald's met zijn allen. Het spel was heel leuk en we hebben daarna nog gezellig een terrasje gedaan.

Dinsdag
Ik had dinsdag een lekker vrij dagje. Ik hield een grote schoonmaak in mijn slaapkamer, dit was namelijk echt heel erg nodig. Na dat ik had opgeruimd heb ik een maskertje op gedaan en ben ik lekker gaan bloggen. Ik lunchte s' middags samen met mijn ouders en ben daarna lekker in het zonnetje gaan liggen. S' avonds kookte ik een lekkere pasta en ben daarna een terrasje gaan doen!

Woensdag
Als je mij al een hele tijd volgt dat weet je dat ik vroeger ernstig ziek ben geweest, hier kun je blogpost lezen die ik erover geschreven heb. Anyway. Woensdag was het weer tijd voor een controle op de latere gevolgen poli. Hier krijg ik een onderzoek of mijn behandeling geholpen heeft en dit van toepassing is bij kinderen die mijn soort kanker krijgen. En ze kijken natuurlijk ook naar mijn gezondheid. Het was een prima gesprek en over nu een week krijg ik de uitslag. Omdat dit altijd best een heftige dag is voor het hele gezin proberen we het altijd leuk af te sluiten. En ja we kwamen een McDonald's onderweg tegen dus daar hebben we geluncht. Ik was zo moe die middag dat ik gewoon lekker mijn bed in ben gekropen en ben gaan slapen. S' avonds kookte ik voor mij en mij vader en deed ik verder niks.

Donderdag
Lekker uitslapen was de planning maar het was zo warm dat ik om 9 uur mijn bed uit zweette. Ik ben mij toen maar klaar gaan maken om richting het werk te gaan. Om 1 uur hadden we een brainstorm middag op het werk met nieuwe ideeën voor het bedrijf. We hebben veel leuke dingen bedacht maar het was ook heel gezellig. We zijn met wat wijn, bier en hapjes naar een park gegaan. Om 7 uur waren we terug en zijn toen pizza gaan eten en gaan borrelen, hartstikke gezellig dus :)/

Vrijdag
Zoals jullie weten heb ik zelf een spel ontwikkelt en ben ik daar na de eerste test ronde weer flink mee bezig. Vrijdag ochtend ben ik dus weer naar kantoor gegaan om hier aan te werken. ik heb zo lekker doorgewerkt dat de tijd echt voorbij vloog. Om 4 uur was ik klaar en ben ik gezellig met een vriend op het terras gaan zitten. S' avonds zijn we met wat lekkere hapjes en drankjes op een bootje door Den Bosch gaan varen. Het was heerlijk!

Zaterdag
Onverwachts was ik vrij, en er is niets zo lekker als je wekker weer uitzetten en je weer om te draaien. Om 11 uur kwam ik mijn bed uitgerold en eerlijk gezegd heb ik deze dag weinig uitgevoerd. Ik heb ontbeten en verder een serie en film gekeken in de tuin. Nog een beetje genoten van het weer en dat was het. Na het avondeten heb ik mij klaargemaakt en ben ik naar Nijmegen vertrokken met een aantal collega's, we hadden daar een verjaardag. Het was heel gezellig en leuk maar het werd uiteindelijk ook heel laat.

Zondag
Ik werd wakker op de bank bij mijn collega thuis, we hebben daar met zijn allen geslapen omdat we die dag naar Solar gingen! Samen ontbeten, ons klaargemaakt en toen begon de lange rit naar Roermond. Ik verklap nog niet te veel want deze week komt er een uitgebreid artikel online over mijn dagje op Solar, maar het was heel leuk en ik heb weer genoten!

Foto'sBlogposts
Review | L'oréal multimasking mini kit
Een tijdje geleden zag ik deze schattige masker mini kit liggen in de schappen van het Kruidvat. L'oréal bracht deze maskers uit omdat elk gedeelte van je gezicht andere aandacht nodig heeft, met deze drie maskers kun je de zones de juiste aandacht geven, of te wel multimasken.

Fashion | Al de zonnebrillen die ik heb van Cheapasszonnebrillen.nl
De titel zegt het al.. al de de zonnebrillen. De meeste mensen hebben 1 á 2 zonnebrillen en hebben daar genoeg aan, ik heb inmiddels van Cheapass zonnebrillen 6 brillen in mijn bezit. Aangezien het een best mooie collectie is vond ik het wel leuk om al de zonnebrillen met jullie te delen.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties