Fashion | Mijn ervaring met Shein + shoplog

by - 07:00


Shein is een nieuw upcoming Chinees online kleding webshop. Facebook en Instagram spammen ons al vol met advertenties over de leuke kleding en accessoires die zij verkopen. Na een kijkje op de website wilde ik even uitvogelen of alles wel zo is als dat het lijkt.

Im gonna blow your mind now, de naam van deze website is niet Shein, dit denkt iedereen maar als je even heel goed kijkt wanneer je op de website zit staat er She In. Nou weten we dat ook weer, heb ik jullie vandaag toch nog een beetje kennis bij gebracht.

Op het eerste oog vind ik de website er uit zien als een zooitje, overal knippert er van alles. Er zijn duizenden aanbiedingen en codes in beeld, welke moet ik gebruiken? Dus ik ben overgestapt op de app en heb meteen een account gemaakt. Handig voor alles dat ik als favoriet wil opslaan. Ik heb heel wat in mijn favoriete gezet maar uiteindelijk heb ik maar 3 items in mijn mandje gestopt.

Om precies te zijn deed ik een bestelling om 27 juli. Ik deed een bestelling van €21,05 incl. de verzendkosten. Bij een bestelling van €39,- of hoger heb je gratis verzendkosten, daaronder betaal je €4,19. Maar omdat de kleding uit China komt is het mogelijk dat je pakketje tegengehouden word bij de douane en je dus betaal je invoerkosten, dit gebeurd natuurlijk niet altijd maar is wel mogelijk. Dit is alleen als je pakketje boven de €22,- kost, houdt hier dus rekening mee!

Er was echt ontzettend veel leuks maar voor een 'test' wilde ik nog niet teveel bestellen. Ik bestelde een leuke geel met donker blauw en wit gestreepte broek, een panterprint haarbandje en een rood met wit gestreepte haarband. Er zijn veel foto's te zien bij de producten en dat vind ik erg fijn, zo kun je het allemaal vanaf een andere hoek bekijken. Sommige producten hebben wel foto's van modellen met de kleding aan en sommige niet, het is dus soms even shoppen puur op de gok. Omdat de maten anders kunnen vallen staat er een heel duidelijk maat schema bij waarin je precies kan zien hoe groot de omvang is van een bepaalde maat. Handig om dat even op te meten voor je bestelling.

Zoals ik al zei plaatste ik mijn bestelling op 27 juli, na wat reviews gelezen te hebben zag ik dat niet iedereen heel enthousiast was over de bezorging, dat het soms dus erg lang kon duren. Ik had mij dus al voorbereid op 3 weken wachten. Maar 4 augustus lag het pakketje al op mijn deurmat, een week en een dag heeft het geduurd voordat mijn pakketje binnen was, zelfs de H&M levert niet zo snel. Op de website staat dat het 3 - 7 dagen kan duren voordat ze de bestelling verwerkt is weekenden en vakanties niet meegerekend. Naar Nederland duurt het 7 - 10 dagen tot je pakketje na het verwerken binnen komt, dat vind ik nog aardig snel.

Het kledingstuk waar ik het meest benieuwd naar was is de broek, ik hoopte dat hij niet te lang zou zijn en dat de stof een beetje van goede kwaliteit zou zijn. De stof voelt prima, het is natuurlijk niet het beste van het beste maar voor de prijs die je er voor betaald, €12,-, vind ik het zeker niet slecht. De stof rekt goed mee, de kleuren zijn mooi, hij precies zoals op de foto. Ik ben er blij mee

Dan kocht ik nog een panterprint en een rood wit gestreepte haarband. De panterprint haarband was precies zoals ik verwacht had, een bandana die bovenop gedraaid zit. De stof is prima en voor €2,- vind ik dit wel weer een mooie aanwinst in mijn panterprint collectie. De tweede haarband kostte ook €2,- alleen deze viel wat tegen, dit is namelijk geen bandana maar echt een haarband, zo zag hij er op de foto niet uit. Maar Lieke heeft niet goed gelezen, na wat research stond het gewoon in de reviews onder het product. Mijn tip, lees die ook even als je helemaal weg bent van een product.


Heb jij al ooit is besteld of ga jij iets bestellen bij Shein She In?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Ik ben nog niet bekend met deze webshop, maar je broek ziet er leuk uit! Jammer dat de rood met witte haarband niet was zoals je had verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen