Fashion | Al de zonnebrillen die ik heb van Cheapasszonnebrillen.nl

by - 07:00


De titel zegt het al.. al de de zonnebrillen. De meeste mensen hebben 1 á 2 zonnebrillen en hebben daar genoeg aan, ik heb inmiddels van Cheapass zonnebrillen 6 brillen in mijn bezit. Aangezien het een best mooie collectie is vond ik het wel leuk om al de zonnebrillen met jullie te delen.Ik zeg thuis ook vaak dat ik de economie draaiende hou met mijn koopgedrag, zo is Cheapass zonnebrillen ook een bedrijf waar ik graag mijn geld aan uit geef. Cheapass zonnebrillen heeft een rijk assortiment aan zonnebrillen voor man en vrouw, voor jong en oud en voor een festival of terras dag. Echt voor iedereen zit er wat tussen!

Ik ken de website inmiddels 2 jaar nu en heb er al meerdere malen wat over geschreven op mijn blog, in mijn outfit posts maar ook toen ik mijn eerste bestelling plaatste. Op mijn Instagram deel ik ook met liefde de brillen van Cheapass zonnebrillen en ik sta ook al een paar keer op hun instagram pagina.

Maar tijd om te beginnen met de zonnebrillen. Alle zonnebrillen hebben een naam en de eerste bril heet Suckling Pig. Dit is een zilveren bril met roze gespiegelde glazen hallo je ziet mij de foto maken :), een van mijn all-day zonnebrillen. Het is een rond montuur en zit heerlijk!

Dan het broertje/zusje van Suckling Pig is Beef, dit is de gouden variant met zwart/grijze glazen. Deze glazen zijn niet gespiegeld maar kijken een stuk rustiger dan mijn andere all-day zonnebril. Deze zijn beide heel fijn omdat ze heel simpel zijn en eigenlijk overal bij passen.

Kriek Karnemelk was de eerste bril die ik kocht, deze kocht ik ongeveer twee jaar geleden. Dit model was toen helemaal in en Cheapass heeft hier 5 verschillende van! Ik koos voor een gouden variant met roze glazen. Leuk voor een strand dagje of op een festival.

Een bril die ik eigenlijk nog nooit gedragen heb maar nog steeds wel in mijn kastje ligt is Silver Honey Bee. Een mega grote zilveren bril met spiegel glazen, ik vond hem heel gaaf toen ik hem op de website zag staan maar dat ding is echt te groot voor mijn hoofd unfortunatly. Hij ziet er namelijk echt wel leuk uit!

Ben je op zoek naar de ultieme festival zonnebril voor de laatste zomermaand? Ga dan voor Flower of Life Gold. Dit is een leuk rond model met kleine bloemen er op, en zoals de naam zegt is hij goud. Leuk ding voor op een festival of feestje en in combinatie met een van de zonnebril koortjes die Cheapass verkoopt maak je het helemaal!

En dan de Two Shot Tequila zonnebril, koos ik deze vanwege de naam? Jazeker. Al de zonnebrillen hebben een leuke naam maar deze spatte er toch tussenuit. Het is een leuke ronde zonnebril met roze glazen. Het montuur is een beetje een gedraaid patroon en dat is eens wat anders dan anders.

I'm introducing you to Tante Anja! Een snelle planga is niet mijn ding maar zo'n vlot montuurtje als Tante Anja kan bij een festival niet ontbreken aan mijn outfit! Het is een gouden bril met zwarte glazen en heeft een cateye look.

Heb jij al eens een bestelling gedaan bij Cheapass zonnebrillen?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties