Persoonlijk | Zaful wishlist

by - 07:00


De fashion webshop Zaful ontdekte ik een hele tijd geleden, snel verschenen de advertenties op mijn Facebook timeline en kwamen de items die ik bekeken had voorbij op andere websites, yaas voor de cookies. En aangezien ik de kleding van Zaful heel tof vind wilde ik hier graag een wishlist van maken.

Zaful verkoopt van leuke bikini's tot aan schattige jurkjes, en van fijne broeken tot een festival waardige jumpsuits. Ja ik ben helemaal weg van deze webshop en voordat ik er iets ga bestellen wilde ik eerst een leuke wishlist samenstellen!

Als eerst de jurkjes, Zaful staat vol leuke en schattige jurkjes. Ik kon niet kiezen en had er zo een stuk of 20 op mijn lijstje kunnen zetten, maar ik heb het bescheiden gehouden.

Misschien staat Zaful wel het meest bekend om hun leuke two piece outfits! Ze hebben sportieve outfits maar ook hele leuke die feestjes waardig zijn.

Er zijn ook talloze tops te vinden op Zaful, maar weer moest ik natuurlijk keuzes maken. Ik koos niet voor kleurrijke tops want mijn kast hangt daar al vol mee. Ik zocht wat tops die ook te dragen zijn dalijk in de herfst.


Als laatste vond ik ook nog heel wat leuke rokjes en broeken op de webshop. 

Zaful is een leuke en trendy webshop waar je voor veel gelegenheden kleding kan shoppen. De verzendkosten verschillen bij alle orders. Je kan de code 'ZFSALLY' gebruiken bij orders boven de $25 hierbij krijg je $3 korting, bij orders boven de $50 dan krijg je $6 korting en bij orders boven de $100 krijg je $12 korting!

Heb jij al eens besteld bij Zaful?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Nee, ik heb er nog nooit besteld!! Maar ze hebben er super leuke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen