Persoonlijk | Waarom ik zo lang afwezig was + highlights van de afgelopen tijd

by - 07:00


Dat ik een hele tijd afwezig ben geweest was niet te missen. Ik had gewoon wat tijd voor mezelf nodig. Niet dat er heel veel mis is maar ik was echt enorm druk en ik kon geen combinatie vinden tussen het werken en blijven bloggen. Daarbij deed ik ook veel leuke dingen waardoor het bloggen er een beetje tussendoor glipte. But i'm back and i'm better..

Ik heb de afgelopen tijd ook wat leuke en minder leuke dingen meegemaakt dus na mijn excuus briefje dat ik lang afwezig was krijgen jullie ook nog een korte update over wat ik allemaal gedaan heb.

Nieuwe baan
Het aller leukste wat onlangs is gebeurd is dat ik een nieuw baan heb. Ofja een nieuwe baan.. Ik werk inmiddels al meer dan één jaar als activiteiten begeleider bij Doe Nederland. Ik heb het hier enorm naar mijn zin, niet alleen in het werk maar ook met mijn collega's. Ik ben afgestudeerd op Leisure & hospitality MBO 4 en de 'zin' om verder te gaan studeren heb ik niet. Ik wil gewoon lekker werken en mijn eigen geld verdienen! Daarom stap ik over van activiteiten begeleider naar Marketing & Sales medewerker. Hier heb ik een 40 uur contract gekregen met een mooi salaris, per 1 augustus ga ik aan de slag en ik heb er enorm veel zin in!

In het ziekenhuis
Ik ben twee keer op de eerste hulp beland in de afgelopen tijd, en je raad het nooit. Ik ben allergisch voor een bepaalde muggenbeet. Het begon een nacht toen ik wakker werd en mijzelf niet overeind kon krijgen. De spieren in mijn arm waren verslapt en mijn onderarm was twee keer zo dik. Ik had geen kracht meer en kon niks vast houden, na een ritje ziekenhuis kreeg ik medicijnen en zo is alles goedgekomen.

TOT DAT.. ik afgelopen week weer gestoken werd, deze keer in mijn been. Ugh.. ik moest een dagje werken in Utrecht en aangezien ik mijn been bijna vooruit moest slepen was dit geen pretje. Gelukkig werken de allergie pillen en pijnstillers goed en ben ik er na 2 dagen vanaf. Maar ik voel me er intents moe en duf door.

Dagjes weg
Ik ben veel opstap geweest, echt gewoon veel. Ik had geld, ik had er zin in en ik zit momenteel in een periode in mijn leven dat ik even lekker voor mezelf ga en voor mezelf leef. Gezelligheid staat natuurlijk op nummer één en een avondje terrassen en feesten kan daar niet bij ontbreken.

Zo ben ik ook naar twee festivals geweest. Samen met twee vriendinnen ben ik naar Parkbeats in Tilburg geweest, het was heel warm maar wel heel gezellig en de muziek was leuk! Daarnaast ben ik ook nog twee keer naar TREK festival geweest, een foodtruck festival! Ik ben de eerste dag met collega's geweest en de laatste met vrienden. Lekker eten, goede drankjes en een hoop gezelligheid!

Vanwege mijn nieuwe baan mocht ik mee uiteten, een van onze samenwerkende partijen had ons uitgenodigd te komen eten. Het was een gezellige avond en het eten was heerlijk!

Vanaf nu verschijnen er weer 3 artikelen en een 'mijn week' artikel per week op mijn blog!
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Dat jurkje staat je echt prachtig! Nog gefeliciteerd met je promotie.
    Hopelijk beland je niet meer in het ziekenhuis.

    BeantwoordenVerwijderen