Mijn week | Weg zweten, mee zingen met Mamma Mia en de Tilburgse kermis

by - 10:11

Afgelopen week was enorm druk en zat alleen maar vol met het doen van leuke dingen! Zo was ik vaak te vinden op de Tilburgse kermis, had ik een feestje en ging ik voor de verandering ook weer eens op stap. Lees je mee?

Maandag
Normaal zit ik maandag ochtend op kantoor te werken om de Social Media op orde te krijgen, maar dit hadden we een dagje verplaatst dus maandag was ik lekker vrij! Ik sliep dus eerst heerlijk uit en in de middag ben ik met Quinty aan het water gaan liggen. We hebben genoten van het lekkere weer en het koele water. S' avonds reden we samen naar België toe, Renee is daar werkzaam op een vakantiepark en we zijn haar die avond op gaan zoeken.

Dinsdag
Ik was pas laat thuis na mijn tripje naar België maar ik stond al weer redelijk vroeg op. Ik moest s' middags namelijk werken. Eerst hield ik mij bezig met de social media content en eind van de middag had ik een activiteit. Na het werk ben ik samen met Quinty bij de McDonalds gaan eten en zijn we daarna naar de nieuwe Mamma Mia film geweest! De film is zo leuk en ik vind het echt een aanrader.

Woensdag
Ik was vrij dus weer een heerlijk moment om bij te slapen! Ik keek op mijn gemak een serie en een film, ik lag in de zon en ik werkte een beetje vooruit aan mijn blog. Eind van de middag ging ik wel richting het werk, zoals jullie misschien wel of niet weten heb ik een spel ontwikkelt voor mijn werk. Woensdag avond ging ik dit met een aantal collega's testen! Het was een succes en heb veel leuke reactie er op gehad. Na het testen hebben we nog een drankje op het terras gedaan en daarna heb ik Renee opgehaald om naar Tilburg te gaan. We hebben even op het terras gezeten en zijn daarna opstap geweest!

Donderdag
Donderdagochtend werd ik wakker bij Renee thuis, we hadden een super leuke stapavond gehad maar ik moest op tijd weer naar huis. Mijn zusje had de auto nodig dus ik was om 12 uur weer thuis, ik ben toen eigenlijk meteen onder de douche gesprongen en heb mijn bikini aangetrokken wat het was natuurlijk enorm lekker weer! Heel de middag heb ik in de zon gelegen en eigenlijk vooral geslapen. S' avonds kwamen mijn opa, oma en tante barbecueën bij ons.

Vrijdag
Ook vrijdag was het weer heerlijk weer dus nadat ik had uitgeslapen ben ik weer in de zon gaan liggen. Omdat het in de middag te warm was heb ik lekker in de schaduw een film gekeken en ben ik daarna nog eventjes in de zon gaan liggen. S' avonds ben ik gezellig naar de Tilburgse kermis geweest! Leuk om de kermis verlicht te zien in het donker.

Zaterdag
Mijn vader was jarig en dat vierde we zaterdag! In de ochtend sliepen we eerst lekker uit en halverwege de middag kwamen vrienden en familie langs. We hebben onverwachts heerlijk in de zon gezeten en genoten van het lekkere weer. S' avonds gooide we barbecue nog aan en hebben we lekker gegeten. Om 12 uur gingen de laatste mensen pas weg en gingen wij lekker ons bed in.

Zondag
Fijn om met dit lekkere weer zoveel vrij te zijn! Ik kon ook weer lekker uitslapen, iets wat ik wel nodig had na het feestje zaterdag. S' middags ben ik weer naar de Tilburgse kermis geweest, we hebben eerst lekker geluncht en daarna een rondje gelopen over de kermis. Tussendoor nog een beetje geshopt en een suikerspin gegeten! S' avonds ben ik met Evy een collega uiteten geweest bij Stefano's waar ik een lekkere pasta gegeten heb.

Foto's

Ik vind dat ik al aardig bruin ben

Midnight snack

Diner voordat we naar de film gingen :)


Gezellig pizza eten met collega's voordat we aan de slag gingen met mijn spel!

Ik ben verslaafd aan dit spelletje op mijn telefoon, het heet slices

Dit wonnen we op de kermis.. 2 kilo chocola

En deze flamingo en eenhoorn ook :)


Lekker een cheeseburger gemaakt op de barbecue <3

Lunchen bij Stoffel in Tilburg

Cocktail time <3
Blogposts
Fashion | Je bikini mixen & Matchen
Het weer in Nederland is momenteel belachelijk lekker, het is hier zelfs warmer dan in zuid Italië en Mexico! Dus voor het lekkere weer kun je gewoon in Nederland aan het strand of een meer gaan liggen. Ik kocht onlangs een aantal bikini's die je leuk met elkaar kan mixen en matchen.

De fashion webshop Zaful ontdekte ik een hele tijd geleden, snel verschenen de advertenties op mijn Facebook timeline en kwamen de items die ik bekeken had voorbij op andere websites, yaas voor de cookies. En aangezien ik de kleding van Zaful heel tof vind wilde ik hier graag een wishlist van maken.

Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties