Fashion | Je bikini mixen & matchen

by - 07:00


Het weer in Nederland is momenteel belachelijk lekker, het is hier zelfs warmer dan in zuid Italië en Mexico! Dus voor het lekkere weer kun je gewoon in Nederland aan het strand of een meer gaan liggen. Ik kocht onlangs een aantal bikini's die je leuk met elkaar kan mixen en matchen.Het is iets van de afgelopen jaren, een leuk gekleurd bikini topje met een ander gekleurd broekje. Ik heb jaren lang bikini setjes gedragen tot ik het afgelopen jaar 'zat' was en dacht, hey laat ik ook eens even gek doen. In totaal heb ik twee setjes gekocht, twee broekjes en een topje.
Dit  setje is afkomstig van de New Yorker, ik verbaasde me hoeveel leuke bikini's ze daar hebben. Ik wilde al een tijdje een hoog bikini broekje hebben, ik vind dit zo mooi staan! Mijn oog viel meteen op dit broekje. Het topje kocht ik pas later, per toeval kwam ik erachter dat het een setje was haha. Ik kocht hem eigenlijk voor mijn regenboog broekje.

Deze bikini is afkomstig van de Hunkemöller uit de collectie van vorig jaar. Ik kwam hem tegen op United Wardrobe en zonder twijfel heb ik hem gekocht. Ik vind rood een hele mooie kleur, vooral als je lekker bruin bent.

Als laatste de 'overige' bikini's. Het zwarte broekje is gewoon een simpel broekje dat ik vorig jaar kreeg voor mijn samenwerking met de Hunkemöller, hij is leuk, simpel en heeft aan de zijkant van dat 'doorzichtige' gaas zitten. Het gele topje is afkomstig van de New Yorker! Ik ging in mei een dagje naar het strand en mijn bikini topje ging die ochtend stuk, snel voor onze strand de stad in geracet en toen ik de winkel binnen liep kwam ik terecht bij deze gele top. Dan het regenboogbroekje waar ik het eerder over had, hij is afkomstig van de Primark en ja kom op zo'n leuk bikini broekje laat je niet liggen!

Tijd om te mixen en matchen! Ik ben een vrouw dus mijn gemixte setjes heb ik allemaal gekocht en gemaakt met voorbedachte rade.
Setje nummer één is het aller eerste setje wat ik had en waarbij ik een switch maakte van matchende setjes naar mix en matchende setjes. Het Hunkemöller broekje en het topje van de New Yorker. Op zwart kan eigenlijk alles toch? En daarbij kan dit- en draag ik dit topje ook op het hoge zwarte broekje.

Setje nummer twee, mijn hoge broekje van de New Yorker met de rode top van de Hunkemöller. Ja dit is echt mijn favoriete setje! Toen ik het broekje kocht moest en zou ik er een rode bikini top bij kopen. Stand en land afgezocht maar nergens te vinden wat ik wilde of wat ik zou passen. Uiteindelijk vond ik hem toch online en ik ben er zo blij mee. En net zoals het gele topje zou dit broekje ook op het lagere zwarte broekje kunnen.

Het laatste setje is het regenboog broekje van de Primark met het zwarte topje van de New Yorker. Ik vond eigenlijk dat ik inmiddels wel genoeg bikini's had gekocht totdat ik de Primark in liep en toevallig terecht kwam bij dit broekje kuch. Hij is gewoon zo leuk en lekker kleurrijk! Maar daarbij wilde ik een zwart topje hebben en die had ik nog niet, dus ik moest nog een topje aanschaffen. En toevallig was dit het topje wat op het hoge broekje hoorde.

Dus voor weinig geld heb ik 2 setjes die ik kan dragen die echt bij elkaar horen en daarbij nog 5 setjes in totaal die ik gemixt en gematcht heb! 7 verschillende setjes, voor elke dag dus een.

Mix en match jij ook?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties