Review | Fa deodorant met tropische geuren

by - 07:00


Fa is onlangs met twee nieuwe deodorants op de markt gekomen. En speciaal voor de zomer zijn dit twee heerlijke frisse en tropische geuren. Ik kocht beide deodorants en testte ze uit!Ik vind het kiezen van een deodorant heel belangrijk. Zo kijk ik naar het merk, of ik hier al bekend mee ben. Hoe lang hij houdt, als hij maar 4 uur blijft zitten en ik steeds bij moet spuiten koop ik liever een ander. Of hij vlekken of strepen achterlaat, soms doe je even snel een deo op en dan wil je niet dat je witte vlekken onder je oksels hebt zitten. En misschien wel het belangrijkste, de geur!

Als eerst vallen deze twee flacons direct op in het schap, ze zien er heel vrolijk uit en hebben een leuk kleurtje. De gele variant is de Hawaï love deo en de rode variant is de Fiji dream deo. Beide zijn spray flacons wat ik zo op zijn tijd toch fijn vind. Ik heb mijn voorkeur aan roller of stick deodorants, maar om mee in mijn tas te hebben naar het werk of als ik ergens anders slaap vind ik de spray deodorants het fijnst.

Hawaï love
Zoals op de verpakking staat heeft deze deodorant een pineapple - frangipani scent. Ik weet dat pineapple een ananas is joehoe maar ik moest even research doen naar wat nou weer frangipani is. Dit is een mooie geel/oranje bloem. Deze twee geuren maken deze deodorant tot een heerlijke frisse geur waarbij ik zeker de ananas geur terug ruik. De deodorant hoort 48 uur te beschermen tegen geurtjes, nou heb ik dit getest. Een hele dag zonder bij te spuiten houdt hij zeker vol maar als ik een dag gewerkt heb op een warme dag en ik dus als een gek heen en weer ren dan moet ik zeker wel even bij spuiten. 48 uur bescherming geeft hij niet, maar dit had ik zeker niet verwacht. Ik denk dat je bij deze deodorant uit moet gaan van 12 uur.

Fiji dream
Watermeloen is mijn favoriete geur en deze is in de Fiji dream deodorant gecombineerd met Ylang Ylang. Uhm wacht wat? Ook weer even via Google opgezocht. Ylang Ylang is een Canadeze plant die voor een heerlijke geur zorgt. En dat is zeker waar, deze deodorant ruikt niet alleen heel lekker maar heeft een menging van zoet en fris. Ook deze deodorant houdt geen 48 uur vol maar ik kan hem wel zeker een dag dragen zonder bij te spuiten. De geur van de Fiji dream blijft lang hangen, ik kreeg veel opmerkingen over deze lekkere geur!

Ik vind deodorants er heel leuk uit zien en fijn in hun werking, de geuren zijn echt heerlijk en geven je daarbij ook een fijn en fris gevoel. Wel blijft de deodorant geen 48 uur zitten zoals belooft, maar omdat ik ze zo lekker vind ruiken spuit ik graag nog eens bij!

pssst, het Kruidvat heeft nu een 1 + 1 gratis actie op alle Fa deodorants
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties