Mijn week #25 | Overwerkt, avondje opstap en happy new hair!?

by - 08:47


Afgelopen week was druk, maar echt heel druk. Ik ben voorlopig nog geen dag vrij dus de drukte gaat nog een weekje door. Ik probeer tussendoor een come back te maken op mijn blog maar dat lukt nog niet 100%.Maandag
In de ochtend moest as usual werken, social media weer. Maar omdat ik naar de fysiotherapeut moest om 10 uur werkte ik vanuit huis. Ik kon wat langer blijven liggen en dat scheelde al heel wat. Eind van de middag sprak ik met Renee af in de stad, we hebben wat foto's gemaakt en een terrasje gedaan. En om de maandagavond af te sluiten zijn we een hapje gaan eten bij La Cubanita! Het eten was weer lekker en de cocktails ook ze zijn nu maar €5,-.

Dinsdag
Dinsdag ochtend had ik mijn eerste werkdag op de afdeling reserveringen. Per augustus ga ik daar aan de slag en ik word nu af en toe al ingewerkt. Het was een informatieve ochtend en ik heb al veel geleerd, ik voelde mij alleen wel heel gaar daarna. S' middags haalde Quinty mij op van het werk en zijn we gezellig gaan lunchen samen. Het plan was nog om foto's te gaan maken maar we waren allebei enorm moe. Dus we zijn beide gewoon lekker naar huis gegaan, en ik heb even een powernapje gedaan. Dinsdag avond deed ik niet veel, ik schreef een blogpost en ik keek Prison break.

Woensdag
Om 10 uur had ik een afspraak bij de kapper, eindelijk! Ik keek hier echt naar uit. Ik wilde mij puntjes laten knippen en een ombre laten verven, bovenop donker en onderin blond mijn eigen haarkleur dus. Na 2,5 uur in de kappersstoel was ik eindelijk klaar! Mijn kapster woont om de hoek dus ik krulde mijn haar even om het haar te laten zien. Ik merkte alleen wel twijfels bij mezelf over mijn haar. In de middag keek ik lekker lui weer naar Prison break. In de avond kwam Hanneke mijn collega mij ophalen want we gingen gezellig Pizzarette bij Evy thuis. Het was heel gezellig en na het eten keken we nog naar Temptation vips.

Donderdag
Ik moest weer werken en ik had echt een drukke dag voor de boeg. Maar toen ik s' morgens in de spiegel keek en mijn haar zag kon ik echt huilen. De ombre is met een warme kleur bruin geverfd maar als ik mijn haar vast heb zitten is dit rood en dat vind ik echt niet mooi. Ik heb toen een nieuwe afspraak bij de kapster gemaakt. De middag moest ik werken in Utrecht ik had eerst een schilder workshop en direct daarna had ik een moordspel, twee hele leuke en gezellige groepen. Ik had even een halfuurtje pauze waarin ik op mijn gemak kon eten en daarna sloot ik mijn dag in Utrecht af met het ranking your stars activiteit.

Vrijdag
Vrijdag kon ik een soort van uitslapen maar de laatste nachten zijn nogal rusteloos. Ik moest wel optijd naar het werk want ik moest bubble voetbal begeleiden in Maarn. Met een volle auto vertrok ik richting Maarn waar ik terecht kwam op een enorm landgoed met allemaal villa's. Ik keek mijn ogen uit daar. Ik had een gezellige en enthousiaste groep maar na 1,5 uur spelen met het warme weer gaven ze het op. Ik was net de lange file voor op de terug weg naar huis dus ik heb er niet veel langer op gereden. Na het werk ging ik naar huis met enorme koppijn, en ik zou nog opstap gaan. Ik deed even een powernapje en om 9 uur werd ik fit en zonder hoofdpijn wakker! Mijn collega's waren in de stad en die zocht ik even op om een drankje mee te doen. Later sloot Renee zich nog bij ons aan en hadden we een gezellige avond.

Zaterdag
Ja ik had genoeg gedronken de avond er voor en omdat ik zo bezig was met genoeg slaap hebben en optijd thuis zijn werd ik elk uur wakker die nacht. Ik had geen kater maar voelde mij wel enorm brak, maar toch stond ik met een fit gezicht op het werk! Ik moest deze dag werken in Eindhoven, ik had veel en lange tijden tussen mijn activiteiten zitten, best saai dus. Maar ik had een lieve collega die besloot mijn laatste activiteit over te nemen waardoor ik eerder terug kon naar Den bosch en daar op kon ruimen. Ik was om 11 uur klaar in plaats van half 1.

Zondag
Soms heb je zo'n moment dat het allemaal te veel is, en na 3 dagen van ongeveer 12 uur werken was ik echt gesloopt. Zondag moest ik samen met een collega naar Utrecht, we hadden gelukkig een paar rustige activiteiten en hebben nog lekker geluncht samen. Zondag avond toen ik thuis kwam was ik gesloopt, ik lag echt meteen te slapen!

Foto's
Een van de foto's die Renee van mij maakte

Cocktail time <3


Hier vond ik mijn haar nog mooi

En hier ook..

Mijn avondeten bij de Subway in Utrecht!

Haar & Make-up voor een avondje stappen


Wachten tijdens mijn activiteit in Eindhoven.

Een broodje Carpaccio als lunch <3


Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties