Mijn week #22 | Bijkomen, bbq met collega's en een heel druk weekend

by - 10:25


Het is alweer even geleden maar afgelopen week begon ik EINDELIJK weer met bloggen. Mijn excuus is simpel, ik ben mega druk ik zit in een overgang van de ene naar de andere baan en ik had veel te veel leuke dingen op de planning staan.Maandag
Maandag was een brakke dag, ik was die nacht teruggekomen van een weekend Intents festival maar ik moest s' ochtends wel weer om 9 uur op het werk staan. En eerlijk is eerlijk.. i nailed it. Ik stond er fris en fruitig en heb een lekker ochtendje gewerkt. S' middags was ik thuis en heb eigenlijk alleen maar series liggen kijken en geslapen. In de avond sprak ik met Quinty af om weer bij te kletsen over het weekend.

Dinsdag hoefde ik s' middags pas te werken dus ik heb fijn uit kunnen slapen. Ik maakte een ontbijtje voor mezelf en keek Prison Break ik ben inmiddels bij seizoen 3. In de middag vertrok ik naar Utrecht omdat ik daar een activiteit had. Rustig dagje gewerkt en na het werk weer mooi terug naar huis gegaan.

Woensdag was ik vrij, heerlijk! Ik had die dag ook buiten de avond niks gepland. Dus dat was weer een lekker dagje lui doen. Ik keek The 100, Temptation Island Vips en Prison Break. Ook genoot ik van een lekker bad en had ik eventjes mijn me time. En om de kers op de taart te zetten heb ik blogfoto's gemaakt, want daar had ik nu eindelijk weer tijd voor. Eind van de middag ging ik naar de stad, ik heb daar gezellig een terrasje gedaan met collega's en daarna ben ik doorgegaan naar de personeels bbq. Het was enorm gezellig en het liep allemaal weer lekker uit de hand. We zijn die avond ook nog gezellig opstap geweest.

Donderdag ochtend werd ik al vroeg wakker bij een collega thuis. Ik crashte daar na het avondje stappen. Ik besloot alweer vroeg de bus naar huis te pakken, eenmaal thuis viel ik meteen weer in slaap. Ik werd om 2 uur pas wakker en ik heb verder vrij weinig uitgevoerd in de middag. S' avonds moest ik werken, ik had een gezellige groep en een rustige werkdag. Na het werk ben ik opstap geweest met een vriendin, we deden eerst gezellig een terrasje en zijn daarna de kroeg in gegaan.

Vrijdag was ik vrij en samen met Renee hebben we heel de ochtend liggen slapen en na het ontbijt een film gekeken. We waren allebei lekker brak na het stappen. Renee ging rond 3 uur weg en toen ben ik nog even tot het avondeten in slaap gevallen. S' avonds heb ik mijn nieuwe bril opgehaald bij de opticiën en ben daarna terug mijn bed in gedoken.

Zaterdag had ik een lange dag voor de boeg, ik stond om half 10 op het werk want we moesten met een heel clubje die dag gaan werken in Utrecht. Omdat er ook heel wat spullen mee moesten begonnen we al vroeg met de auto inladen. Ik had om 1 uur een pubquiz en we waren mooi optijd aanwezig, alles verliep op rolletjes al was het voor ons die dag wel heel druk. Om half 5 had ik pauze en ben ik samen met een collega de Mac in gegaan omdat we allebei veel honger hadden. Om 6 uur had ik een escape game en uiteindelijk was ik om half 10 klaar in Utrecht. Met mijn koffer sleepte ik mijzelf terug naar Den Bosch en na wat tegenslagen lag ik om half 1 lekker in mijn bed.

Zondag werd ik zo enorm rot wakker, mijn wekker ging om half 8 en aangezien ik pas om half 1 sliep was dit niet fijn. Ik had ook totaal geen zin om te werken, ik was echt gesloopt. Maar toch heb ik wel een fijne dag gewerkt.

Foto's
Ik vind dit seizoen nu al helemaal leuk!

Collega's <3

Lekker wazige foto opstap

Met mijn beste vriendin opstap <3

Mijn nieuwe bril! 


Hoe was jouw week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

1 reacties

  1. Lijkt me een hele fijne week! Altijd leuk om te lezen zo'n weekverslagen.
    Liefs,
    Yara

    BeantwoordenVerwijderen