Festival | Intents 2018

by - 07:00


Het heeft een week geduurd maar ik ben inmiddels een soort van bijgekomen van mijn weekend Intents. Dit was alweer het vijfde jaar op rij dat ik bij dit festival aanwezig mocht zijn en elk jaar word ik weer opnieuw verrast.Vrijdagavond had ik met mijn vriendinnen afgesproken, een avondje waarin we gezellig wijn dronken, aan het eten waren en de plannen voor het weekend aan het bespreken waren. Niet te laat in bed zodat we fit zouden zijn voor zaterdag. We werden rond 10 uur al wakker en besloten onszelf toen klaar te maken en te ontbijten.

Mijn outfit van Intents dag 1
Kort zwart broekje van kant, groen gestreepte blouse en mijn witte nikes. Ik droeg een muntjes ketting, muntjes oorbellen, een enkelbandje en een zonnebril. Al mijn sieraden waren zilver die dag! Mijn haar had ik gestijld en half opgestoken, hierin had ik wat kleine vlechtjes zitten.

Om één uur arriveerde we op het festival, het was inmiddels al erg druk dus we hebben even in de rij moeten staan om binnen te komen. We hadden zo een beetje onze tijdsplanning gemaakt met welke artiesten we graag wilde zien. Zo zagen we; Mark with a K, Radical Redemption vs. Digital Punk, Act of Rage, Minus Militia, LNY TNZ, Da Tweekaz en Mental Theo. Omdat Intents dit jaar 15 jaar bestond was er tussen 6 en 7 uur een show, ik vond hem helaas wat tegen vallen!

Na de show zijn we wat gaan eten, en genoeg keuze was er weer! We gingen voor loempia's en pasta want na een paar drankjes heb ik honger en eet ik alles door elkaar. We kakte enorm in na het eten dus besloten we even het terrein te verkennen en jawel, we kwamen een massage kraam tegen. Samen met een vriendin hebben we daar in de rij gestaan om ons te laten masseren en het was echt heerlijk! We hebben daarna nog een paar uurtjes gefeest voor dat de eindshow begon, en deze was net als alle voorgaande jaren weer heel mooi!

Op naar dag 2! We sliepen weer tot een uur of 10 en zijn ons daarna weer op ons gemak klaar gaan maken. De zaterdag was een warme en bewolkte dag maar de zondag beloofde beter te worden.

Mijn outfit voor Intents dag 2
Rood rokje met een wit shirtje en mijn witte nikes. Ik droeg rosé gouden hartjes in mijn oren, een rood met rosé goud enkelbandje, een zonnebril en een koortje dat handgemaakt is. Mijn haar heb ik gekruld en half opgestoken die dag.

We waren er ook weer rond één uur die dag, eerst hebben we met z'n alle nacho's gegeten en een cocktail gedronken en daarna zijn we naar de mainstage gegaan. Deze dag zagen we; Mark with a K Da Tweekaz vs. Sub zero project, JeBroer, Dyna, Tony Junior, Lil Kleine, LNY TNZ, Zanger Kafke, Snollebollekes en Mental Theo. Deze dag sloten we af op de mainstage met weer een hele mooie eindshow.

Ik baal enorm dat het alweer is afgelopen maar ik heb intents genoten!
Liefs, Lieke

You May Also Like

0 reacties